2777
2789
عنوان

شب جمعه ایی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدرد قبل خودکشی میخوره اهنگای راستاد و مهراب و اینا😂

اوهوم

قبلا ک گوش میدادم فاز خودکشی میگرفتم،ولی الان فقط یکم گریه میکنم بعدش آهنگ بندری میذارم و میرقصم😂😂😂😂😂

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
از کیه؟

میلاد راستاد

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

یه دفعه چی شدیم که به جا قمیشی و ابی و ..... و امثالهم قفلیمون شدن 

آهنگ‌نقطه ضعف شادمهر رو دوس دارم 

با شب رویایی آرون افشار

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
اصلا گوش نده  افسردگی میگیره آدم  .کم بدبختی نداریم ک

خیلی عصبانی باشم از دست شوهرم آهنگ غمگین گوش میدم ک خودمو خالی کنم سر شوهرم داد نزنم ک دعوا بشه

عشق جانم امین رستمی 😍😍😍عاشقشم ینی

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

فقط برو بهنام بانی هرجای شهر علی یاسینی

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
کجا باید برم از روزبه بمانی جذاب از فرزاد فرزین بی نظیر سامان جلیلی

ناراحتم سینا شعبان خانی

مثه همیم پازل بند

نفسم بابک مافی

میخوامت و از دستت میثم ابراهیمی

شیک و ابرو کمون و اسمشو چی بزارم یوسف زمانی

بی نظیری عماد آراد

کاش رضا بهرام

عزیزم و زندگی جونم و دیوونه ی دوس داشتنی و من سخت گیرم و زخم و دقیقه هام از علیرضا طلیسچی

تقویم شمسی

نارفیق و شنیدی میگن عشق

دلمو برد از مهراد جم

طبیب و جانم باش از آرون افشار

😥😥😥😥بسه یا بازم میخوای