2777
2789
عزیزم  ریزش مو علل مختلفی داره. مثلا استرس و فشار عصبی کمبود روی کمبود بیوتین کم خونی کم ...

برا ریزش موی که علت جسمی نداره. چه شامپویی خوبه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم منظورت چیه که علت جسمی نداره؟ منظورت اینه که علت ریزشت استرس و فشار عصبیه یا چیز دیگه؟

کلیه آزمایشها رودادم.ـ مشکل هورمونی، مبود ویتامین، کم خونی و.... نداشتم. الان هم ویتامین دی رو میخورم.

الان فشار عصبی نداشتم.ـاما قبلا  دو یا سه سال قبل داشتم. خیلی زیاد این یک سال و نیم ریخته

شامپو گیاهی، شامپو بچه، شامپو تخم مرغی قدیمی زدم. تا ثیر نداشته. 

شا مپو میشناسید معرفی کنید.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
کلیه آزمایشها رودادم.ـ مشکل هورمونی، مبود ویتامین، کم خونی و.... نداشتم. الان هم ویتامین دی رو میخور ...

عزیزم به این سوالات من جواب بده.

موهاتون چربه؟ خشکه؟ یا نرمال؟

پوست سرتون چربه؟ خشکه؟ یا نرمال؟

موهاتون صافه؟ فرفریه؟ یا موجدار؟

موهاتون رنگ و دکلره داره؟

اهل اتو و براشینگ هستین؟

موهاتون کراتینه و... داره؟

الان چه محصولاتی برای موهات استفاده میکنی؟چه مارکی؟

شامپو، نرم کننده، ماسک و اینا منظورمه.

عزیزم به این سوالات من جواب بده. موهاتون چربه؟ خشکه؟ یا نرمال؟ پوست سرتون چربه؟ خشکه؟ یا نرمال؟ م ...

موهام چربه، کف سر چرب، موهام موج داره، اهل سشوار و اینا نیستم. موهام نرم هست. شوره ندارمـ. از شامپو سبوس پرمون برا موهام استفاده میکنم.

موهام چربه، کف سر چرب، موهام موج داره، اهل سشوار و اینا نیستم. موهام نرم هست. شوره ندارمـ. از شامپو ...

عزیزم

این شامپو ها خیلی خوبن

لاکمه

ترزمه

آتو 

درمالیفت

موکوتا

اینسایت

و....

یه سری نکته هست که همشو نمیتونم اینحا تایپ کنم. یکم زیاده. توصیه میکنم به این پیج ها سر بزن.

کلی نکات مفید یاد میگیری.

Haircare_sogand

Gisou_kamandha

Radio_ferferi

[QUOTE=114674551]عزیزم این شامپو ها خیلی خوبن لاکمه ترزمه آتو  درمالیفت موکوتا اینسایت و.... یه سری نکت ...[/

مخصوص موهای چرب داره؟ ایرانی نیستن؟

[QUOTE=114674551]عزیزم این شامپو ها خیلی خوبن لاکمه ترزمه آتو  درمالیفت موکوتا اینسایت و.... یه ...

درمالیفت ایرانیه

من قبلا داشتم. خیلی عالی بود و به موهای چرب من میساخت.

فاقد سولفات هم هست. من مدل vita grow مخصوص موهای چرب رو استفاده میکردم.

اینه

درمالیفت ایرانیه من قبلا داشتم. خیلی عالی بود و به موهای چرب من میساخت. فاقد سولفات هم هست. من مدل ...

یه دنیا ممنون. برم داروخانه بگیرم. قیمتش رو چند گرفتی؟

خواهش میکنم عزیزم بله داروخانه ها دارن قیمتش فکر کنم الان حدود 33 تومن باشه.

زحمت کشیدید. وقت گذاشتید.🌺🌺🌺

خواهش میکنم عزیزم قابلی نداشت شاداب و سرحال باشی خوشگل خانوم

زنده باشی.❤❤❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز