2777
2789

چرا تو شامپوت نمک دریا نمی کنی

ک شوره نزنه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم به این سوالات من جواب بده تا بتونم راهنماییت کنم.

جنس موهات چیه؟ چرب؟ خشک؟ نرمال؟

پوست سرت چطوریه؟ چرب؟ خشک؟ نرمال؟

نوع موهات چیه؟ صاف؟ فر؟ موجدار؟

الان از چه شامپو و محصولاتی برای موهات استفاده میکنی؟

چه مارکی؟

موهات رنگ و دکلره داره؟

عزیزم به این سوالات من جواب بده تا بتونم راهنماییت کنم. جنس موهات چیه؟ چرب؟ خشک؟ نرمال؟ پوست سرت چ ...

موهام وپوست سرم چربه

موهام صافه

موهام نه رنگ داره نه دکلره

از شامپو فولیکا استفاده میکنم

درست میشه؟؟ فرقی نمیکنه چه شامپویی باشه؟؟

نه فرقی نداره 

ولی حتماااااا نمک دریا اصل باشه

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
عزیزم به این سوالات من جواب بده تا بتونم راهنماییت کنم. جنس موهات چیه؟ چرب؟ خشک؟ نرمال؟ پوست سرت چ ...

میشه منم راهنمایی کنی 

کف سرم چرب موهامم چرب دکلره ورنگ هم دارم 

شامپو فولیکا 

موهام وپوست سرم چربه موهام صافه موهام نه رنگ داره نه دکلره از شامپو فولیکا استفاده میکنم

عزیزم

اینا شامپو های خوبین

لاکمه

ترزمه

آتو

موکوتا

فیتو

اینسایت

و...

سعی کن توی تغذیه ات، فست فود و غذا های چرب رو حذف کنی. یه مدت هم غذا های اسپایسی و تند و تیز میل نکن.

این پیج رو هم ببین. خیلی خوبه.

Haircare_sogand

برای تصمیم گیری نهایی بهتره با یک پزشک متخصص پوست و مو ماهر مشورت کنی

موهام صاف ریزش شدید دارم تاس میشم  مرسی از راهنماییت

عزیزم 

ریزش مو علل مختلفی داره.

مثلا

استرس و فشار عصبی

کمبود روی

کمبود بیوتین

کم خونی

کمبود ویتامین D

شامپو نامناسب

اختلال هورمونی 

اختلال عملکرد تیرویید

و.....

شما اول باید علت رو پیدا کنید بعد درمان رو شروع کنید.

علت ریزش شما چیه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز