2777
2789

شبتون بخیر بچه ها❤

امروز خاله ی دخترم واسش چنتا کتاب هدیه اورد .. یکیشون خیلی کتاب بامزه ایه و آلاء هم خیلی دوسش داره ..کلا از کتاب خوشش میاد و اینم با تصاویر بامزش براش جذاب بود ..

سیمیه و برگهاش ضخیمه و پاره نمیشه ..و هم اینکه دقیقا مناسب سنشه (6ماه تا18ماه)

گفتم شاید شمام مث من ندونید ک کتاب مناسب این سن هم هس😄 و بهتون معرفی کنم برا کوچولوهاتون بخرین❤

اگه بازم کتابی میشناسید معرفی کنید 🤓مرسی😘

پست_اول_خار_نداشت#  

کتاب#  

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

برای نوزاد ۱۹ ۲۰ ساله رمان معرفی کنید 👶🏻

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسره منم چندتا ازینا داره و پاره هم نمیشه روزی ۲۰بار نگاشون میکنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
واسه شش ماهه كه كتاب نميشناسم ولي من براي دخترخالم كه ٦ سالشه فسقلي ها رو ميخرم خيلي دوست داره

اره خب واسه سنین بالاتر کتاب های زیادی هس 

مرسی عزیزم

شما واسه بچه هاتون کتاب میخونین تا خوابشون ببره؟؟؟ یادمه بچه بودم برام قصه ترسناک تعریف میکردن از ترس خودمو به خواب میزدم تا ساکت نشن هرشبم ادامه ی اون قصه رو میگفتن برام 😐😐😐

این کتاب و جدیدا معرفی کردن بهم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
برای نوزاد ۱۹ ۲۰ ساله رمان معرفی کنید 👶🏻

😂😂

چیارو خوندی تا حالا

خارجی میخونی یا ایرانی