2777
2789
شوهرم باماشینش تصادف کرد هیچیش نشد خداروهزاربار شکر اما ماشین کلی خرج برداشت گوشیشم توبارون آسیب دید ...

اون الان به تو نیاز داره شاید به روی خودش نیاره ولی میخواد پیش تو باشه پس برو کنارش خدا کریمه همه از این مشکلا دارن درست میشه خدارو شکر خودشون سالم هستن. 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شوهرم باماشینش تصادف کرد هیچیش نشد خداروهزاربار شکر اما ماشین کلی خرج برداشت گوشیشم توبارون آسیب دید ...

چ ناراحت کننده غصه نخور مال دنیا برمیگرده خداروشکر خودش سالمه ماهم پارسال یه همچین تصادفی کردیم خداروشکر سریع جفت و جور شد اونموقع خیلی غصه میخوردم همش گریه میکردم اما الان یادم رفته بسپرش دست زمان

🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️

چرا باید رمز بذاره که یبار اتفاقی روشن بود دست بچه دیدم کانال خنده اما عکسای زنونه  دلم شکست ...

شوهر منم کلا تو تل توی همه جور کانالی میره و منم میدونم ولی پیش من وانمود میکنه که نه نمیرم.منم دیگه اصلا توجهی نمیکنم.چون بقول یکی از دوستامون همه ی مردا تو این سایتا هستن یکی علنی یکی غیر علنی

اون الان به تو نیاز داره شاید به روی خودش نیاره ولی میخواد پیش تو باشه پس برو کنارش خدا کریمه همه از ...

خب ناراحتیم از اینه که تمایلی به حرف زدن بامن نداره منم ناراحتم که تصادف کرده وگوشیش. اسیب دیده نباید اینجوری بی اعصاب شه اما حق داره خدابزرگه تافردا هزارتا فرج میشه

تا حالا چیزی ازش دیدی که میخوای چک بکنیش

کانال های شوخی ولی اندام زنانه عکس داره

یا چندین بار همکاراش ...

که من دلم شکست و حساس شدم

اما تلگرام اون خط رو شکست و پاککرد

نمیدونم اما همش میگم سرکار باهمن 

نشونش میده 

میاد میگه فلانی گفت برو فلان دندونپزشک چشاش اندازه کف دست

سینه هاشو بذاره توسینت دندوناتو درست کنه

ازینور نمیخام بهم بگه ازاونور میگم بذار بیاد بگه بفهمی پشت سر چخبره

یا یسری دس زده لونجاش گفت معاملت ...

خستم بقران ازگوشیش و رمزش بیشتر ازهمه

خب ناراحتیم از اینه که تمایلی به حرف زدن بامن نداره منم ناراحتم که تصادف کرده وگوشیش. اسیب دیده نبای ...

معمولا اینجور مواقع حرف زدن بدترین کاری هست که میشه انجام داد چون به سکوت بیشتر نیاز دارن فقط یه جور برید کنارشون که انگار داخل این مسله کنارشون هستید و برا شما مهم هست