سلام من یه دختر ناز دارم، دلم پسر میخواد رژیم غذایی خیلی سخت گرفتم زیر نظر دکتر هم سونوگرافی انجام دادم و قرص خوردم و آمپول زدم ولی جنین نشد، از طرفی دودل هستم برای بچه سوم IVF کنم که مطمین باشم پسر میشه، دراصل حس میکنم دخالت تو کار خداست، لطفا شما هم نظرتون رو بگید که کمکم کنه، ممنون میشم
بنظرم دخالت تو كار خدا نيست چون همون علمي كه باهاش اين روش ها اختراع شده رو خود خدا در اختيار انسان گذاشته وگرنه انسان چي هست كه بتونه از اين كارا بكنه
I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
دخالت چرا توکل کن بخدا وتلاشت وبکن خدا خودش راه ورژیم و دکتر دراختیارت گذاشته امااااااا خواهشا به اینم فکر کن اگه اونی که میخوای نشد ناشکری نکنی وباهاش کناربیای چون اون طفل معصوم و تو به این دنیا دعوت میکنی چه دخترچه پسر
از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍
اره عزیزم من عاشق دختر هستم ولی خیلی دوست دارم پسر هم تجربه کنم
درسته من خودم عاشق پسربچه ها بودم از مجردیم اصلا ضعف میکردم واسه لباسای پسرونه. ووو خیلی از خدا خواستمش اما همیشه اخرش میگفتم هرچی تو صلاح بدونی من راضیم.رژیمو رعایت کردم نزدیک به یکسال چون مشکل ناباروری هم داشتم همسرمم رعایت کرد وسختی های خودشو داشت اما خب خدا لطف کرد و بهم بخشیدش.شماهم تلاشت وبکن انشالا همون بشه که میخوای
از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍