2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

185 بازدید | 38 پست

سلام من یه دختر ناز دارم، دلم پسر میخواد رژیم غذایی خیلی سخت گرفتم زیر نظر دکتر هم سونوگرافی انجام دادم و قرص خوردم و آمپول زدم ولی جنین نشد، از طرفی دودل هستم برای بچه سوم IVF کنم که مطمین باشم پسر میشه، دراصل حس میکنم دخالت تو کار خداست، لطفا شما هم نظرتون رو بگید که کمکم کنه، ممنون میشم

بنظر من که دوتا دختر داری خوبه دیگه اگه خدا صلاح میدید پسمل هم میداد پس خودتو اذیت نکن و هزینه الکی جیب دکترا نریز 

خدا دختراتم حفظ کنه 😘

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دخالت تو كار خدا نيست چون همون علمي كه باهاش اين روش ها اختراع شده رو خود خدا در اختيار انسان گذاشته وگرنه انسان چي هست كه بتونه از اين كارا بكنه 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

دخالت چرا توکل کن بخدا وتلاشت وبکن خدا خودش راه ورژیم و دکتر دراختیارت گذاشته امااااااا خواهشا به اینم فکر کن اگه اونی که میخوای نشد ناشکری نکنی وباهاش کناربیای چون اون طفل معصوم و تو به این دنیا دعوت میکنی چه دخترچه پسر

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

دختر خواهر شوهرم حامله اس واسه اینکه پسر بشه مادر شوهرش بهش جوش شیرین میده تا ۴۰روز هم میگن فلفل سیا ...

عزیزم ژن جنین از زمان لقاح مشخص میشه و توی بارداری رژیم دیگه تاثیر نداره 

اره عزیزم من عاشق دختر هستم ولی خیلی دوست دارم پسر هم تجربه کنم

درسته من خودم عاشق پسربچه ها بودم از مجردیم اصلا ضعف میکردم واسه لباسای پسرونه. ووو خیلی از خدا خواستمش اما همیشه اخرش میگفتم هرچی تو صلاح بدونی من راضیم.رژیمو رعایت کردم نزدیک به یکسال چون مشکل ناباروری هم داشتم همسرمم رعایت کرد وسختی های خودشو داشت اما خب خدا لطف کرد و بهم بخشیدش.شماهم تلاشت وبکن انشالا همون بشه که میخوای

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍