2777
2789
عنوان

تمکین زدن شوهرم😔😔😔

1058 بازدید | 11 پست

شوهرم تمکین زده برام رای اورده بهش گفتن باید خانه مناسب و اثاث البیت متعارف تهیه کنه اجراییه هم گرفته منم قراره شنبه برم لایحه امادگی بدم 

سوالم اینه کارشناس در حضور من خونه رو تایید میکنه یا فقط شوهرم؟؟؟ 

بعد اینک لایحه بدم چقد طول میکشه تا کارشناس اینا خونه رو ببینن؟

عزیزم شوهر منم عدم تمکین زده یه ماه دیگه دادگاهه 

تو دادگاه به قاضی بگم من مشکلی ندارم برمیگردم عدم تمکین شوهرم رد میشه؟ 

و اینکه حتما باید برگردم چند روز باید تو خونه بمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهر منم عدم تمکین زده یه ماه دیگه دادگاهه  تو دادگاه به قاضی بگم من مشکلی ندارم برمیگرد ...

سلام اگه قصدت زندگیه دوباره هستش میخای ادامه بدی بمون اگه نه قصدت فقط نفقه هستش میتونی بری یساعت بعدش یا یه هفته بعدش برگردی فرقی نمیکنه فقط بعد این ک صورت جلسه شد ک برگشتی سر زندگیت میتونی خونتو ترک کنی

بعد صورت جلسه اگر برگردم خونه پدرم شوهرم میتونه دوباره شکایت کنه؟ 

بله هر وقت ک شما از خونه برید اون باید مجدد عدم تمکین بزنه البته زرنگ باشه میتونه ب کلانتری خبر بده در طول روز چند بار و شما ک نباشین میتونه بااون نامه بره اجرای احکام اطلاع بده

خانمی کارشناس باخودت میاد خونه روببینه. به وسیله ها دقت کن که کهنه ویاازکسی قرض نکرده باشه. مثلا ازخونه مادرش، خواهر برادراش، دخترخاله. پسرعمه و.... اگه بود به کارشناس بگوازفلانی وسیله گرفته. من توعقدم ودارم جدامیشم.قاضی بهش گفته خانه باوسیله بایدتهیه کنه. وکیلم گفت باید حواسم جمع باشه برای تمام وسیله هاباید فاکتوربهم بده. بپرس ببین شامل توهم میشه یانه