2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

79 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خوبین 

من تاحالا با ماشین ظرفشویی کار نکردم فقط بلدم بچینم الان خونه مادرشوهرمم نمی دونم بعدش میا چیکار کنم تورو خدا بگیییین 😁😁😁😁😁😁🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟  

اگر قرص ماشین داره بذار توی جاش مشخصه کجا بعدم دکمه داره شکل نداره؟ بر اساس ظرفهایی که چیدی مثلا اگه فقط لیوان و بشقاب بذار روی همون حالت اگه قابلمه هست باز مودش فرق داره

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون چیدنش مهمه. بعدش داخل محفظه ش که روی در قرار داره. قرص یا ژل ظرفشویی میریزی ودرش میبندی و رو برنامه میذاری و روشن میکنی دیگه. درضمن به مادر شوهرت بگو بقیه کاراشو انجام بده. 

جای قرص میدونی رو در همون داخل شبیه مربع مستطیل بازش کن بزار اونجا /بزار خودش بزار تایمش تنظیم کنه خ ...

فقط قرص بذارم دیگه هیچی نباید بریزممم؟؟؟

فقط قرص بذارم دیگه هیچی نباید بریزممم؟؟؟

نه دیگه . اگه نمک . جرم گیر نداشته باشه بعد روشن کردن خودش علامت میده چراغاش قرمز میشن ولی توصیه من اینه . بزار خودش تایمش بزار 

نه دیگه . اگه نمک . جرم گیر نداشته باشه بعد روشن کردن خودش علامت میده چراغاش قرمز میشن ولی توصیه من ...

مرررسی