2777
2789
عنوان

درس خوندن

118 بازدید | 10 پست

چجوری میشینید پای درس و می‌خونید حسابی؟؟؟؟؟ هر کی نمی‌خونه و این حرفا جواب نده 

امیدوارم برسه روزی که از خوشحالی زیاد اشک ذوق بریزم🤍کاربری دست دو خواهر👭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که دانشگاهم تموم شده اما قبلا با برنامه درس میخوندم که پایان ترم به مشکل نخورم

خیلی راحتتر از بی برنامه بودنه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
درس دانشگاه؟ من دانشجو بودم هیچ جایی عضو نبودم  دو هفته قبل امتحان با هیچ کس تلفنی صحبت نمیکر ...

فقط نزدیک امتحان خیلی میخوندی؟

الان که دانشگاهم تموم شده اما قبلا با برنامه درس میخوندم که پایان ترم به مشکل نخورم خیلی راحت ...

مثلا چجوری برنامه ریزی میکردی؟😔سریع بی حس و حال میشم

به چیزی فکر نکن  استراحت بینش کوتاه باشه که تنبل نشی  خوراکی نخور تو درس خوندن  جا ...

ممنون راهنماییتون عالی بود⁦❤️⁩😘

فقط نزدیک امتحان خیلی میخوندی؟

اره 

چون استادامون عادت داشتن که اخرین لحظه یه عالم درس میدادن

البته ما یه سری درسامون امتحان حذفی داشت و یه بارم اذر امتحان داشتیم تقریبا نصف جزوه حذف میشد 

مثلا چجوری برنامه ریزی میکردی؟😔سریع بی حس و حال میشم

به نسبت تعداد دروس و استعداد خودم یه زمانی رو در هفته براشون مشخص میکردم و واقعا بهش پابند بودم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹