2777
2789
عنوان

تمکین زدن شوهرم😔😔😔

471 بازدید | 31 پست

شوهرم تمکین زده برام رای اورده بهش گفتن باید خانه مناسب و اثاث البیت متعارف تهیه کنه اجراییه هم گرفته منم قراره شنبه برم لایحه امادگی بدم 

سوالم اینه کارشناس در حضور من خونه رو تایید میکنه یا فقط شوهرم؟؟؟ 

بعد اینک لایحه بدم چقد طول میکشه تا کارشناس اینا خونه رو ببینن؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میخوای زندگی کنی باهاش؟ 

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

واسه خواهرم این بود که هم زن هم مرد با کارشناس رفتن خونه رو دیدن کارشناس نظرشو به اونا نگفت ولی بعدا که رای دادگاه اومد نوشته بود خونه در حد زوجه نیست خخخخخ دوماد عوضیمون میخواسته زرنگ بازی دراره نتونست

خوشبحالت شوهرت میگه بیا زندگی کن شوهر من بیرونم کرده😢😢😢😢😢😢😢😢😢

اخه دختر ساده تاپیکهای قبلم بخونی میفهمی منم بیرون کردن فقط میخاد از شر نفقه دادن خلاصه شه من تمکین نکنم محکومم کنه