2777
2789
عنوان

کنکوری های درس نخون بیایین دخترااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 373 پست
ثبت نام کیه گلم ؟؟ اه با این سهمیه هاشون بسه دیگه بابا .اینجور که اینجا نوشته ماشالا همه جا سهمیه د ...

نفرستادم استرستون زیاد بشه فرستادم.تلاشتون بیشتر بشه!احتمالا توی دی ماه باید باشه 

سهمیه. ایثارگران 5 درصد یعنی خونواده رزمنده ها و کارمندایی که جنگ رفتن ولی اسیبی از جنگ ندیدن حدنصاب نمرشون بالاتر رفته ولی سهمیه شون هست

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بگو چطور درس رو شروع کنم ؟ خیلی وقته از درس فاصله گرفتم چیکار کنم 😭😭😭😭😭

عزیززم کاربر کیم بستنی سابق 2تو همین چند صفحه ی اخر تاپیک نظر گذاشته ،پیداش کن ،ی تاپیک زده برای گفتن ساعت مطالعه اونجا رو ببین عالیه .

قرار شده اونجا ساعت مطالع بگیم اینجا حرف بزنیم .توکل ب خدا عزیزم .هنور کلی وقت هست باید امیدتو حفظ کنی .شروع کن کم کم خوندنتم مساد .منم از امروز جذی شروع میکنم .بزن قذددش .دیگه ناراحت نبااش .یا علی 😍😍😍

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 
عزیززم کاربر کیم بستنی سابق 2تو همین چند صفحه ی اخر تاپیک نظر گذاشته ،پیداش کن ،ی تاپیک زده برای گفت ...

سلام عزیزم باشه ، اره دیدمش تاپیک کیم بستی رو میام ساعت مطالعه میزارم 

منم دیشب ساعت پنج خوابیدم الان پاشدم درس بخونم ببینم تا شب چند ساعت میتونم بخونم 

موفق باشی عزیزم از همین امروز هم عالی و پیوسته بخونیم قبولیم 

ان شاء الله🙏

سلام بچه ها منم هستم ۲۹ سالمه لیسانس دارم و هدفم داروسازیه

ببخشید وقتتو میگیرم لیسانس چی دارین؟ چرا میخوای داروسازی بخونی ؟ درآمدش چقدره ؟ فکر میکنی بتونی داروخانه بزنی؟

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...

[QUOTE=115139885]ببخشید وقتتو میگیرم لیسانس چی دارین؟ چرا میخوای داروسازی بخونی ؟ درآمدش چقدره ؟ فکر میکنی بتونی دارو ...[/QUOTE لیسانس شیمی دارم گلم علاقه زیادی دارم بهش فکر میکردم از شیمی بتونم بهش برسم ولی نشد 

فعلا به این چیزاش فکر نمیکنم ولی انشاالله که بتونم بزنم همسرم پشتمه

مریم جان کجایی گزارش ندادی

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
اهان ممنونم تمام تلاشموميكنم

راستین جان الان همش پفه و زخم!چشم بهتر بشه خوشگل بشه میذارم عکسشو 

بچه ها واسه اون سهمیه ها مشاور نمیدونم چی چی اموزش  حرف زد گفت سهمیه بومی گزینی قراره برداشته بشه سهمیه مناطق هست ولی 50 درصد کمتر!یعنی اگه پارسال با کشوری 500 میشدی 250 الان میشی حدود 350 (مثال زدم)سهمیه ایثارگرانم باید حدنصابشون بالاتر باشه یعنی اگه پارسال اونی که ایثارگر بود باید 85 درصد تراز اون یکی رو میداشت تاباز سهمیه استفاده کنه  امسال شده 95 درصد نمرش رو باید کسب کنه(اینو مطمئن نیستم متوجه نشدم خودمم😂😂😂✋)دیگه بقیم حذف شده بجز سیل و زلزله رعد وبرق و اتشفشان و رانش زمین و سقوط هواپیما و قولنج کمر 😂😂😂

تهرانیا میگن شهرستانیا همه میان و نباید اینو بردارن منطقه سه ایا میگن ما محرومیم نباید بردارن بجز خودِ وزیر و برادرزاده ح.ر هیشکی راضی نیست😂

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش