2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 293500 بازدید | 407 پست

سلام دوستان عزیز  اصلا نگران نباشید درمان قطعی زگیل تناسلی  فقط در ارز 3 روز ب امید خدا. تنها با گرفتن شماره  09350638225 ب واتس آپ من آمده  تا اطلاعات کامل را در اختیلر شما قرار بدم .تصویر پروفایلم هم تصویر ظهور امام زمان است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اول برو پیش ی متخصص خوب شاید اصلا زگیل نباشه،من و دوستم رفتیم پیش دکتر عاطفه نظری به اون گفت اصلا زگ ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی لطفا

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بیشتر ببینید

سلام به همه

تنها دارو برای درمان زگيل تناسلي قرص هاي AHCC هستش فقط توی ایران هیچ جا پیدا نمیشه . من یک بسته از قرص  AHCC   پلاتینیوم رو اول از سایت مالتینا گرفتم البته بیچارم کردن تا برسه بیشتر از 3 - 4 ماه طول کشید اشکمو دراوردن تا بهم تحویل بدن ولی 2 تا بسته بعدی رو از شرکت فرازطب گرفتم . همون روز هم که واریز کردم بهم تحویل دادن

.. من الان 3 ماهه دارم استفاده می کنم از یک ماهه پیش زگیل هام یکی یکی دارن خشک میشن و می افتن .. یه قطره و یک کرم هم کنارش استفاده می کنم. اون قطره و کرم هم نمی دونم چیه خودشون کناره قرص برام فرستادن

به شما هم پیشنهاد می کنم جای اینکه انقدر نگران باشین یکم هزینه کنید و خودتون رو درمان کنید

سلامتی آدم ارزشش خیلی بیشتره ... خودتون رو درمان نکنید دو روز دیگه سرطان می گیرید اون موقع 100 برابرش رو باید خرجه سرطان بکنید

آدرس سایتشون رو یادم نیست ولی توی گوگل هم به فارسی بزنید " فرازطب " سایتشون رو براتون میاره .. تماس میگیرید میفرستن

یک خبر عالی برای کسایی ک زگیل تناسلی دارن.

با عرض سلام به تمامی کسانی ک در بوجود اوردن این سایت نقش داشتن میخواستم ازتون صمیمانه تشکر کنم برای این سایت و این مطالب عالی من چند ماه پیش تو این سایت یک شماره ای دیدم برای درمان زگیل تناسلی.تماس گرفتم و چند روز بعد از شروع کردن درمان زگیل هام کلا افتادن خب مسلما خیلی خیلی خوشحال شدم.تا اینکه امروز رفتم تست پاپ اسمیر دادم و در کمال ناباوری متوجه شدم که کلا hpv از بدنم حذف شده از خوشحالی تا خونه گریه کردم و فقط برای کسی که سایت رو طراحی کرده و اون شخصی ک نظرش رو گذاشته بود داخل این سایت تشکر میکنم ان شاالله همگی امرور من رو تجربه کنن.

حتما این روش رو هم تجربه کنید و مطمین باشید ضرر نخواید کرد

۰۹۳۰۹۰۸۸۳۸۷

زگیل تناسلی از جمله بیماری های مقاربتی شایع و عموما کم خطری‌ست که از طریق ویروس پاپیلومای انسانی به وجود می‌آید. زگیل‌های تناسلی معمولا اطراف مناطق جنسی مانند اطراف مقعد و داخل روده بزرگ، فرج و بر روی آلت جنسی پدیدار می‌شوند و به صورت توده‌هایی به رنگ پوست خود را نشان می‌دهند. معمولا در صورت درمان منجر به سرطان نمی‌شوند اما قابل انتقال به دیگران هستند. در این زمینه مشاوره جنسی جهت کاهش و رفع اختلالات جنسی و از بین بردن فشارهای روانی ناشی از این مشکلات می‌تواند مفید باشد.

منبع: زگیل تناسلی | از نحوه ابتلا و علائم تا درمان زگیل های تناسلی