2777
2789
عنوان

گواهینامه

90 بازدید | 9 پست

من شنبه اخرین جلسه کلاسای شهری مه دوشنبه هم میرم با افسر خیلی استرس دهرم مربیم همش بهم میگه کندی کندی میگه فس فس میکنی اعصابم خورده همش فک میکنم نمیتونم از پسش برنمیام کسی هم مثل من بوده ؟؟؟دارم دیوونه میشم

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت

اره من 🤪🤪🤪مربیم اسممو گذاشته بود خانوم ریلکس میگفت این رانندگی تو ایران جواب نمیده 😂😂😂🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️و انگار داری تو خارج رانندگی میکنی ایران رانندگی نمکنن که میان میدون جنگ

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین با پشت دست بزن تو دهن مربیت چون اصلا به این چیزا ربطی نداره ۹۹ درصد کسایی که قبول نمیشن بخاطر حرف هلی چرت دور و وریاشونه که اعتماد بنفسشون رو اورده پایین و استرس دارن برو ببین یه کسایی قبول میشن که باور نمیکنی مربیم میگفت یکی از شاگردام انقدر بد بود که ماشین هم نمیتونست روشن کنه بار اول قبول شد یکی هم بود از من بهتر دوبل میزد ولی بار سوم قبول شد بخاطر استرس

ببین با پشت دست بزن تو دهن مربیت چون اصلا به این چیزا ربطی نداره ۹۹ درصد کسایی که قبول نمیشن بخاطر ح ...

همش میگه بدو بدو زود باش اه چقد کندی گاز بده زود باش برو 3 برو 4  خوراکم دوروز شده گریه بخدا همش احساس بی خاصیت بودن میکنم

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت
همش میگه بدو بدو زود باش اه چقد کندی گاز بده زود باش برو 3 برو 4  خوراکم دوروز شده گریه بخدا هم ...

ببین واس کندی هیچ کس نمیافته ولی واس استرس میافتی پس فکرای بیخود نکن و اینو بدون همش شانسه من تهرانم خیلی ها هستن بار اول قبول نمیشن ایرادی هم نداره

سلام میخاستم ببینم امتحانتو چکار کردی قبول شدی؟بعد چند بار

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
بامنی عزیزم؟؟امتحان رانندگیو میگی؟

بله 

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..