2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 302239 بازدید | 414 پست
من خودم نوع ۱۶ و ۱۸ رو داشتم همه جا واسه درمان رفتم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم آخر سر یه حکیمی هست بنام ...

عزیرم میشه راجع به روند درمانتون بیشتر بگین چی هست داروش من میترسم الکی باشه 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﺎ ﮊﻧﻮﺗﺎﯾﺐ ۶۶ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﺭﯾﺴﮏ ﺑﺎﻻ ﺑﻮﺩ...۲ ﺳﺎﻝ ﺩﺭﮔﯿﺮﺵ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﻫﺮ ۶ ﻣﺎﻩ ﺍﺳﻤﯿﺮ ﻣﯽ ﺩﺍ ...

3بار نمونه بر اری کردی،چرا اینقدر زیاد؟

سلام دوستان خوبید من سه ماه پیش ازمایش دادم و زگیل تناسلی نوع ۶۶ گرفتم و دکترم گفت واکسن گارداسیل بزن و من دو دوز رو زدم و این سریع هم رفتم ازمایش پاپ اسمیر دادم هنوز دارم و میخوام بار دار شم به مشکل میخورم؟؟؟

سلام دوستان خوبید من سه ماه پیش ازمایش دادم و زگیل تناسلی نوع ۶۶ گرفتم و دکترم گفت واکسن گارداسیل بز ...

من آنلاین از دکترم پرسیدم گفت حتما باید سزارین انجام بدید اگه طبیعی باشه تو حلق نوزاد زگیل میزنه،اگه هنوز اقدامی انجام ندادید قبلش درمان کنید بهتره کامل ویروس از بدنتون خارج میکنن

ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﺎ ﮊﻧﻮﺗﺎﯾﺐ ۶۶ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﺭﯾﺴﮏ ﺑﺎﻻ ﺑﻮﺩ...۲ ﺳﺎﻝ ﺩﺭﮔﯿﺮﺵ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﻫﺮ ۶ ﻣﺎﻩ ﺍﺳﻤﯿﺮ ﻣﯽ ﺩﺍ ...

ببخشید چه داروهایی مصرف کردین؟ همسر منم گرفته خیلی ناراحتم

سلام بچه ها یه لینک واتس اپه

بیایید توش هر تجربه و سوالی دارید از دارو و دکتر و همه چی اونجا همه با هم تبادل میکنن یه داروی خیلی عالی دفلاگین هم فقط مخصوص اچ پی وی از ترکیه اومده بیایید اونجا دربارش بدونید

https://chat.whatsapp.com/Gnm9UcWyRIN71fEEuIVqmA

2827
2791
2779
2792