😐من تا ۱۵سالگی فک میکردم هر کی شبا غذا نخوره و معدش مریض بشه خودبخود حامله میشه😐
منم همین فکرمو میکردم به خدا اصلا نمیدونستم سه تا سوراخ داریم و خیلی چیزای دیگه ولی سرنوشت😶
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اصلا میدونی اگه بکارتش بسته باشه خونریزی پریود هم داشته باشه چ درد شدیدی داره؟چیو ببره دکتر سوراخ کن؟😲😲تا۱۴سالگی جا داره و تا ۱۴جزو بلوغ عادی و نرمالن کدوم بلوغ دیر رس😲😲چرا وقتی اطلاعات غلط داریم ب بقیه القا میکنیم؟؟؟؟؟
ببین من ۱۰سالم بود مو زائدم ی ذره داشتم سینه هامم یکم رشد کرد خبری از پریود نبود گفتم وای ک بلوغ زود رسه ولی اینطوری نیست تا ۱۴کاملا نرماله من حدودا همین قدی بودم وزنم بگم دو س کیلو بیشتر بود ۱۴پری شدم بعد پریود میگن بعضیا میگن واییییی واییی دیگه قدت زیاد نمیشه ولی من قد کشیدم بلند شدم دخترت نرماله
منم والا رفتم دانشگا رفقای ناباب چشمو گوشمو وا کردن تا قبل دانشگا هیچی نمیدونستم😂😂😂😂
😀😀😀😀😀😀 عزیزم
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍