2777
2789
عنوان

بلوغ دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2831 بازدید | 43 پست

پریود هنو زوده 

من تا دوم راهنمایی 😑پریود نشدم😂توهم پسر بودن زده بودن همه

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من تا ۱۵سالگی پریود نشدم😐حساس نشو وقت واسه پریود شدن زیاده

من پونزده سالگی بچه سقط کردم😀😀

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

من دخترم کلاس سوم ابتدایی هس احساس میکنم میخاد مو زاید دربیاره زیر بغلش  جوش زیاد میزنه.دکتر هم بردمش.سینه اش انگار داره رشد مبکنه نگرانم خیلی

خاطرات گذشتم رو دوس دارم،کاش دوباره برمیگشتم
بلوغ دیررس داره ببرش دکتر شایدم پرده بکارتش بسته هس خونریزی نمیکنه ببر مطب یه کم سوراخش کنن 

چ وحشتناک😳😱

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

چ وحشتناک😳😱

😂😂😀

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
چند سالگی ازدواج کردی

14سالگی😶

دختر منم متولد ۸۵ 

قدش کوتاه و لاغره

مثل دختر شماست

فقط موی زاید داره  سینه هنو رشد نکرده  پریود هم نشده

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!