2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

با یه صدای کوچیک بیدار میشه دلم نمیاد سرصدا کنم .خو 

ناراحت نشیا ولی دلت ب حال اون شوهر بیچاره بسوزه ک با کوهی از خستگی میاد خونه  منتظر نهار میشینه

اگه ی روز زود بیدارش کنی و نذاری بخوابه خواب بچه تنظیم میشه والا آدم بالغ هم تا دیر وقت بخوابه شب دیگه خوابش نمیبره

ناراحت نشیا ولی دلت ب حال اون شوهر بیچاره بسوزه ک با کوهی از خستگی میاد خونه  منتظر نهار میشینه ...

عزیزم ما یه وعده غذا حاضری میخوریم مثلا سیب زمینی گوجه -یا گوچه بادمجون -یا پیاز تخم مرغ .وقتی اینجوری بشه دخترم دیر بیداره شه نهار یکی از اینا میخورم شام برنجی خورشت درست میکنم .شوهرمم میگه اذیت نکن بچه رو بزار جوری که دوست داره بخوابه مشکلی نداره 

استارتر گلم و مامان دلسوز نی نی مورد بحث ازت تقاضا دارم متن زیر رو درحالی ک ی لبحخند محبت آمیرز رو لبت هست با تفکر زیاد بخونی😊😊😊😊😊😊

ی سری حرفها ست ک میخوام بگم امیدوارم فکر نکنی از سر جسارت ، دخالت ، فضولی و یا هر چیز دیگه ای هست🙏

اولش بگم ک صلاح کار خویش خسروان دانند😇😇

اما ب این فکر کردی ک بهترین تایم خواب و بیداری برای کودکان در حال رشد چ تایمی هست ؟🤔

ب این فکر کردی چ بلایی سر پوست و رشد موهای خودت داری میاری؟🤔

ب نظرتون اگه ی بچه بیست ماهه این جور رو خونه تاثیر گذاشته ک بگیم هر جور راحته ، وقتی بیست سالش شد چ جوری میشه باهاش رفتار کرد ؟🤔

ب نظر شما یه بچه کوچیک میفهمه ک خوب چیه بد چیه ؟🤔 

قطعا شما و پدر مهربونش این رو میدونید ک خواب سر شب رو رشد قدی و فکری بچه تاثیر مستقیم داره ولی اون جوجه خانوم این چیزا رو نمیدونه🤗

شماها میدونید ک شب نباید وعده غذا سنگین باشه ولی جوجه نمیدونه.🤗

میدونید ک اگه الان ب حرفش باشین چند روز دیگه فکر میکنه چ خوب چ بد ک ماممامان و بابا ب حرفم  میکنن پس ب خودم اجازه بدم هر کار خواستیم بکنم🤗

کوچکترین رفتار ما برای بچه ها بزرگترین درس ها رو داره

مراقب جوجه خونتون باش ک ی وقت از محبت بیش از حد براتون دردسر درست نکنه🤕

نمیخوام بگم من الم و بلم نه بلکه بزرگترین اشتباهات رو هم شاید انجام داده باشم ولی سعی کن ساز بچه ات رو ب هنجارهای مثبت و منفی مهمی ک خودتون تعیین میکنید کوک کنی نه این ک کوک زندگیتون مبنی بر رفتارهای اون جوجه باشه