2777
2789

من دندون آسیب بالام رو چند سال پیش عصب کشی کردم چند ماه پیش نصفش شکست.

دکتر گفت روکش کنی 2 تا 4 سال عمر میکنه با توجه به دندونم

حالا موندم ایمپلنت کنم یا روکش؟؟؟

آخه میترسم روکش کنم توی بارداری بعدیم که انشالله تقریبا سال دیگه هست از داخل بپوسه.

ولی به هر حال دکترا میگن تا جایی که میتونی دندونت رو حفظ کن- چون ایمپلنت هم دردسر خودش رو داره- بعد از 7-8 ماه که گذاشتی باید 4 ماه یکبار چکاپ بری

کسی تا حالا ایمپنت کرده دندونتون چجوری بوده که دکتر گفته ایمپلنت؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

روکش کنی مدامم نگرانی ک اون تصفه یا عفونت کنه یا بشکنه...

بنظرم خودتو تو نگرانی نذار. اگه پولش رو داری برو ایمپلنت

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تا حالا ایمپلنت کردید

منم شرایط ی دندونم مشابه شماست.نصفش شکست.

پیگیرم ی حای خوب پیدا کنم برا ایمپلنت

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
منم شرایط ی دندونم مشابه شماست.نصفش شکست. پیگیرم ی حای خوب پیدا کنم برا ایمپلنت

آخه از اون طرف دکترا میگن تا جایی که میتونی دندون خودت رو نگه دار حیفه

شما دندونت که نصفه شده قبلا عصب کشی کردید؟ الان سالمه و فقط نصفه هست؟

آخه از اون طرف دکترا میگن تا جایی که میتونی دندون خودت رو نگه دار حیفه شما دندونت که نصفه شده قبلا ...

بله منم توبارداریم اینطور شد. بعدزایمان رفتم عصب کشی و پر کردم. ولی متاسفانه یک سال بعد از زیر پر شده شکست.بااینکه ضربه نخورده بود

دکتر پرشده روخالی کرد و نصفه شکسته رو دراورد.

مطمینا اگه باز میخای باردار شی بازم این دردسرا رو داری.

قبلش حسابی دندونات رو ب نحو احسن درست کن.

درسته میگن دندون رو حفظ کن ولی الان هزینه میکنی اون نصفه رو حفظ میکنی.خودشونم گفتن ۲تا۴سال! ک باردارم بشی این زمان خییللییی کمتر میشه.بعد مجدد باید هزینه کشیدن و ایمپلنت بدی

بازم میخای با ی دندونپزشک دیگه مشورت کن.من ک خودم دوسه جا رفتم کسی نگفت نگهش دار.بحث نفع مالی هم مطرح نبود.چون دکترا رو میشناختم و میدونستم بهترین راه رو دارن میگن.

خو اگه بهش برسی ک خراب نمیشه الکی،ایمپلنتم باید مدام بهش برسی

اخه با دندون اصلی مزه ی غذاها واقعیه،بعدم ایمپلنت خیلی درد داره،

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
من دوتا ایمپلنت کردم اگه راه داره دندونتو نگهدار ایمپلنت هم بد نیس ولی راه اخره اونم مشکلات خودشو ...

ایمپلنت چه مشکلی برا شما داشته ؟

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
من یه دندون ایمپلنت کردم ۲ سال پیش به من نگفت هر ۴ ماه بیا چکاب

یعنی بعدش اصلا چکاپ و عکس نگرفتی

دندون شما چجوری بود که ایمپلنت کردید راهی برای نگه داشتن دندون خودتون نبود؟

یعنی بعدش اصلا چکاپ و عکس نگرفتی دندون شما چجوری بود که ایمپلنت کردید راهی برای نگه داشتن دندون خود ...

نه والا تا حالا عکسی نگرفتم فقط پروسه ی ایمپلنت نزدیک ۸ ماه طول کشید من راضیم کلا جنس دندونام خوب نیست باید ۲ تا دیگه رو هم ایمپلنت کنم

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
نه والا تا حالا عکسی نگرفتم فقط پروسه ی ایمپلنت نزدیک ۸ ماه طول کشید من راضیم کلا جنس دندونام خوب نی ...

اگر چک نکنی از ریشه عفونت میکنه. خدا به مادر رحم مرد. وقتی رفت دکتر، دیدیم اندازه یه نخود از تو بادکرده و عفونت. ایمپلنت رو ورداشتند. 

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.

من پارسال ایمپلنت کردم دقیقا یادم نیست چقدر طول کشید سه ماه شاید ولی نه درد داشتم نه دیگه پیگیر شدم برای چکاب دکترم عالی بود الانم خیلی خوبه مشکلی ندارم باهاش فک پایینم هست