2777
2789

وای از کی گرفته؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

غدد لنفاوی موقع وجود عفونت یا باکتری ورم میکنن و کاملا طبیعی اگر درد نداره و اذیت نمیشه با مصرف داروی آنفولانزا اونم خودبه خوود خوب میشهه

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونروز پسرم بعد از چهل روز سرماخوردگی یهو گلوش باد کرد اینقد جیغ زدم و زدم تو سر خودم فک کردم بلایی سرش اومد سریع بردیم دکتر گفت بخاطر سرماخوردگیه غدد لنفاویش تحریک شده دارو داد فوری خوی شد

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

دکتر غدد ببرین برای معاینه

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم
بله درسته... ولی توی یه ماه مامانم دوبار آنفولانزا گرفته 

پسر من چهل روز مریض بود سه روز خوب بود دوباره تب و بدن درد و سرفه دوباره خوب میشد دوباره مریض میشد 

انشاله خدا سلامتی بده با مادر عزیزتون

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
بله درسته... ولی توی یه ماه مامانم دوبار آنفولانزا گرفته 

باید حسابی تقویتش کنی تا  زمانیکه ویروس خارج بشه 

مدام آب پرتقال و لیمو و شلغم و سوپ ، لیمو ترش و عسل 

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم