2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم..

211 بازدید | 13 پست

از وضع مالی شوهرم  خستم

چندماهیه بیکار شده

و بعضی وقتا باماشین کارمیکنه اما بااین بنزین الان دیگ نمیشه کارکرد

خستممم ب هر دری زدیم استخدام نکردن

دائم تو دیوار یا آی استخدام دنبال شغل میگردیم امااا نیست یااینکه رزومه کاری و میفرستم ولی جوابی نمیدن

و ۱ ماه وخورده ای دیگ زایمانمه اما نمیدونم چکارکنم

افسرده شدم لعنت ب این وضع😔

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

نمیتونن برن اسنپ؟

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونن برن اسنپ؟

ماشین دوگانه سوز نیست و بنزینم گرون شده

جدا ازهمه اینا آقا جنبه کار توهمچین چیزیو نداره سابقه خیانت...

عزیزم خدا بزرگه، توکلت ب خودش باشه، ان شالله کار شوهرت تا قبل زایمانت درست میشه

از اول بارداریم همینو میگفتم همش میگفتم مطمئنم خدا تاقبل بارداری کمک میکنه و شوهرم بالاخره ی جایی ک بیمه وحقوق خوب داشته باشه استخدام میشه و خیلی امیدوار بودم

اما هیچ ب هیچ ناامید شدم دیگه

ماشین دوگانه سوز نیست و بنزینم گرون شده جدا ازهمه اینا آقا جنبه کار توهمچین چیزیو نداره سابقه خیانت ...

راستش همه چیز به ذهنم اومد که مانع بشه جز اون مورد آخر... اوضاع خیلی بدیه برا همه اما موقتا با این شرایط میتونه کار خوبی باشه و بهتر از هیچیه

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
راستش همه چیز به ذهنم اومد که مانع بشه جز اون مورد آخر... اوضاع خیلی بدیه برا همه اما موقتا با این ش ...

چی بگم

زندگی با مرد خیانتکار و بیکار وتازشم عصبی بداخلاق خیلی سخت و داغون کنندس

اونم با۱۹ سال سن دارم ب پای همچین مردی پیرمیشم کاش پای بچه درمیون نبود راحتر جدامیشدم ..

از اول بارداریم همینو میگفتم همش میگفتم مطمئنم خدا تاقبل بارداری کمک میکنه و شوهرم بالاخره ی جایی ک ...

همین دیگه اصلا نا امیدی یعنی چی، یکم دلتو بزرگ کن، ببین ک چی میشه، خودت داری انرژی منفی جذب میکنی ، نگران نباش عزیزم شک نکن همه چی برات اوکی میشه، من همیشه از خدا طلبکارانه خواستم، گفتم بندتم باید روزی بدی

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊
انشالله خدا به خاطر بچه تو راهت هم شوهرت سربراه کنه هم شرایط زندگیت روبراه تا به ارامش برسی الهی امی ...

از دعا خسته شدم ولی بازم چشمم ب خداس که شاید نگاهی کنه