1874
1955
عنوان

طرز تهیه ترشی

111 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من میخوام ترشی درست کنم ...فقط یه نوع بلدم که سریع اماده میشه ...اونم اینه که بادمحون رو مکعب مکعبمتوسط ...بعد باسرکه وتمر هندی که با کمی سرکه خیسش کردم وهستش جدا کردم ...مخلوط کنم بزارم رو شعله ...

واقعا خوشرنگ وخوش طعم درمیاد ....اما خسته شدم از همین یه مدل ...شما چیا بلدین ؟

لبخند تو اجازه هر روز زندگیست

آیا می‌دانید در هفته ۳۶ بارداری باید برای ذخیره خون بندناف نوزادتان ثبت‌نام کنید؟!

https://www.instagram.com/p/B4wx3atALCl/

https://www.instagram.com/p/B2q13r5gJqW/

https://www.instagram.com/p/B0Ik_4hgEtH/

https://www.instagram.com/p/Bzu3rozgz0m/

https://www.instagram.com/p/Boo18DXgqAN/

https://www.instagram.com/p/BohHne9ARqH/

https://www.instagram.com/p/BoejgiIA0Ut/

https://www.instagram.com/p/Bojs4_bgz_k/


https://www.instagram.com/p/Bob_Y6kAbUK/


https://www.instagram.com/p/BoEf-5Xgvtv/

https://www.instagram.com/p/Bnll9Ovgbco/

https://www.instagram.com/p/BmijMdPAKLp/

https://www.instagram.com/p/BlsoPCDB9pS/

https://www.instagram.com/p/BaVlFHZAy4p/

https://www.instagram.com/p/BZaz3lYAfPc/

https://www.instagram.com/p/BYLw4b1g6WG/

عزیزم انواع ترشی که میخاستی

1965
استارترعزیزیکم دیگه درموردترشیت ومقدارسرکه وتمرش توضیح میدی



بادنجون بانمک بزاریدپخته بشه ابکش کنیدآبش که رفت باگوشتکوب بکوبیدونمک وفلفل وسیروهویج رنده شده وسبزی معطروسیادونه وزردچوبه وگلپر ودارچین فلفل سبزوسرکه انگوربریزیدازفردااماده خوردن



تجربه بچه ها

بادمجونو میشورم با پوست حلقش میکنم نمک میریزم روش تا اگه تلخ باشه تلخیش بره باز میشورمش ..میزارم با سرکه سفید یه کم بپزه نرم که شد بزارسردبشه لایه لایه بچین فلفل سیر هویچ (ریز خورد کردم )سبزی ترشی سیادونه گلپر نمک لابه لاش میریزم درش و میبندم ترشی اماده است



استارترعزیزیکم دیگه درموردترشیت ومقدارسرکه وتمرش توضیح میدی





من بادمجونو پوست نگرفتم ..اعدد اما بزرگ بود ...مکعب ریزش کردم گذاشتم تو قابلمه وسرکه هم جوری انداختم که ذوشو بگیره ....تمر هندی ازقبل هسته جدا کرده بودم رو بهش اضافه کردم ....نیم ساعت کذاشتم بپزه ....الانم جات سبز دارم میخورم ازش عالی .....تمر هندی نصف بسته انداختم 

لبخند تو اجازه هر روز زندگیست
من بادمجونو پوست نگرفتم ..اعدد اما بزرگ بود ...مکعب ریزش کردم گذاشتم تو قابلمه وسرکه هم جوری انداختم ...

ممنون عزیزم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
بادنجون بانمک بزاریدپخته بشه ابکش کنیدآبش که رفت باگوشتکوب بکوبیدونمک وفلفل وسیروهویج رنده شده وسبزی ...

ممنون

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
1967
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1956
1933
1872
1966
29
پربازدیدترین تاپیک های امروز
1927
1766
1977
داغ ترین های تاپیک های امروز