بچه ها چند روزه پاهام خیلی بی حس میشه و گز گز میکنه وقتی استرس میگیرم بیشتر میشه خیلی میترسم دور از جون ام اس باشه کسی میدونه علایم چیه اگه ریلکس باشم این حس رو ندارم اما وقتی استرس میگیرم پاهام کرخت میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شمالم منم همین رو میگم اون طفلی چه گناهی داره که بیاد یک مامانه مریض رو تحمل کنه اخه بدیه من اینه دارو اعصاب بهم نمیسازه فقط الپرازولام که میخورم حسابی ریلکسم میکنه
اگر طرف قراردادش تامین اجتماعی باشه آره مجانیه برو بیمارستانهای تامین اجتماعی اونجا هم مجانیه البته فکر کنم دوستیمو قبول کم بعد بیا خبرشو بهم بده جایزه هم بده خخخخخخخخ من از حالا میگم فقط وسواس فکریه
من کسی رو میشناسم که تا یک ماه پیش روزی 15 تا قرص اعصاب میخورد تازه وسواس و افسردگی هم داشت با کمک دکتر وسواسش که 3 ساله درمان شده افسردگی هم از وقتی ورزش رفته خیلی بهتر شده داره قرصاش به روزی 2 تا میرسه این یعنی معجزه
منم دو سال پیش توهم ام اس گرفته بودم چون یکی از اشناهامون این بیماری رو گرفته بود هرچی علامت تو نت سرچ میکردم میگشتم تو خودم پیدا میکردم ام ار ای رفتم گفت هیچییت نیس بعدش به سرعت همه علایم نا پدید شدن بیشتر اینا تلقین هس عزیزممممممم