2777
2789
عنوان

متاهلا بیان..........😒😒😒😒😒

534 بازدید | 60 پست

بچه ها من پارسال داییم فوت شد امسالم عمم براهیچکدوم مراسماشون خانواده شوهرم نیومدن حتی نیومدن خونمون ب من تسلیت بگن امسال خواهرمم ی هفته آی سیو بود تا پای مرگ رفت ملاقات اونم نیومدن .ی ماه پیش عمه شوهرم فوت شد ختمش رفتم ولی خونه مادرشورم برا تسلیت نرفتم....تواین مدتم تصمیم گرفتم نرم تا خودشون بیان چون هروقت میرم توقع دارن برا شام یا ناهار دعوتشون کنم با اینکه دوتا بچه کوچیک دارم ....منم سری آخر گفتم شما ک غریبه نیستید بیاید بپزید باهم بخوریم بچه ها نمیزارن پای گاز وایسم.......واینکه توقع دارن شوهرم ک سرکاره من هفته ای یکی دوبار اسنپ بگیرم بچه ها روببرم ببینن با اینکه بهشون گفتم دوتا ماشین دم در هست هروقت خواستید ..بیاید دنبالمون ی هفته پیش پدرشوهرم تومحل کارشون باشوهرم ی لباس داده بود  گفته بود اینو مامان داده براتو بیارم ک همسرم ن نرفت ن زنگ زد تشکر کنه امشب گفتم توام بخوای من نمیرم ولی ی زنگ بزن برالباست تشکر کن زشته ک زنگ زد مادرشوهرمم شروع کرد نیومدید تسلیت بگید بچه هارو نیاوردید ببینم و و و و و ک همسرمم بهش گف حالت خوب نیستو خدافظی کرد...الان شما بفرمایید توموقعیت من بودید چیکارمیکردید؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم

ولی به شوهرت بگو مراقب رفتارش با مادرش باشه دلش نشکنه.میانه رو بگیره.ولی بنظرم خودت منطقی رفتار کردی

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

رک میگفتم شما نیومدین احترام نگه نداشتین منم پام نرفت بیام حقیقت خیلی ناراحت شدم حس کردم منو از خودتون نمیدونین دیگه ادم همسایشم کسیش بمیره یک تسلیت میگه من که عروستون بودم حس کردم از شما نیستم

مظلوووووم اما رک حرفتو بزن جای گلگی نمونه

بابت بچم بگو هوا کثیفه انفلانزام شایع شده بچه هارو حدالامکان بیرون نمیبرم شما تشریف بیارین

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

احترام احترام میاره وقتی اونو احترام نمیزارن چجور من احترام بزارم😒واینکه اینا یکی از خانواده های مذهبی معروف هستن ک بیشتر این مسائل بخاطر غرورشونه ک فک کردن ازدماغ فیل افتادن

زنگ بزن ب مادرشوهرت همین تاپیکو براش بخون🤣

بذار تگش کنم

مادرشوهر_شیطونک😆# 😆😆😆😆

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

شوهرمنم 4ماه بالاسرمادرش بودم مادرم چقدرامدبهش سرزد،منوبرای مردن برادرزاده شوهرعمش که تسلیت بگم بردن ،بعدبابابزرگم بغل گوششون بیمارستان بود نه خودش نه خانوادش نیامدن یه سربزنن،به نظرمن یه جوری رفتارکن که ببخشید حدت رودراندازه یه چهارپا پایین نیارن که فکرکنن کلا نمیفهمی!مثل الان من

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤