2789
عنوان

کمک میخوام

104 بازدید | 14 پست

من ب اهدا کننده تخمک ک مطلقه باشه و زیر ۳۰ سال سن داشته باشه تو شهر مشهد با مبلغ توافقی نیازمندم خواهش میکنم اگه میتونین کمکم کنین ولی زخم زبون نزنین

خدایا منم مثل حضرت زکریا دلم بچه میخواد میشه بهم بدی تا گرمای وجودشو احساس کنم 

😭😭😭😭😭من ۱۳ سال گذشت یکی پیدا کردم   جنینم بعد ۳ ماه ایست قلبی شد   ..دوباره الان اهدا کننده دارم ....ولشششش کردم    دارم میام از امام رضا علیه السلام   حاجت م رو بگیرم   به امید خدا   دست پر برمیگردم   برا همه دعا میکنم

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😭😭😭😭😭من ۱۳ سال گذشت یکی پیدا کردم   جنینم بعد ۳ ماه ایست قلبی شد   ..دوباره الان ...

الهی ک هر چ زودتر نتیجه بگیری گلم خیلی ناراحت شدم برات

پن باید از  اهدا کننده هام رمان بنویسم .  هر کدوم یه زندگی و سرگذشت   و یه اینده ای  پر مشغله   البته   سر تا پا عمل زیبای شده به اینده  لبخند میزدن ...و من   هر بار  غصه دار تر و شکسته تر میشدن

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
😭😭😭😭😭من ۱۳ سال گذشت یکی پیدا کردم   جنینم بعد ۳ ماه ایست قلبی شد   ..دوباره الان ...

چجوری پیدا کردین؟با چ قیمتی؟

بار اول چون ایران نبودیم و به خاطر کار همسر نمیتونستیم هماهنگ بشیم ۱۰سال طول کشید...البته ۵ تا خانوم خودم بردم تو مرکز  رویان قم  هر بار به یه دلیل  نمیشد نفر اخر حتی امپول ها رو زد که  انتقال بده    فولیکول یه دونه داشت .   ...دیگه برگشتم دوباره مرکز رویان تهران همونجا  برام پیدل کردن .الان دو سال دوباره نوبتم رسیده. 

بار اول چون ایران نبودیم و به خاطر کار همسر نمیتونستیم هماهنگ بشیم ۱۰سال طول کشید...البته ۵ تا خانوم ...

وای چ‌بد اینهمه بدبختی کشیدی آخرشم ی فولیکول