2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخوام😐😐😐امروز کلی گشتم چیز به دردبخور پیدا نکردم

منم 

دقيقا بين موس و كرم پودر گيركردم😕

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
ععع چ ماركي

همی کاسه ای معروفه میبلین بود چی بود اصا افتضاح ترین چیزی بود ک تا حالا گرفتم خمش پوسته پوسته میشد رو صورتم هنوز همیطو اکبند گوشه خونس رنگش عالیه کاش میشد ازش استفادا کنم😢

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
همی کاسه ای معروفه میبلین بود چی بود اصا افتضاح ترین چیزی بود ک تا حالا گرفتم خمش پوسته پوسته میشد ر ...

كاور داشت رو صورت؟

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
اگه پوستت چربه موس بهتره،اگه خشک یا معمولیی کرم پودر بگیر فقط باید خوبشو پیدا کنی

خوبش كدومه😕

كاور داشت رو صورت؟

انقد پوسته پوسته شد کاورش ملوم نبود ولی رنگش عالی بود لعنتی

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
مرطوب کننده قبلش بزن پوستت خشکه

پوستم مختلطه باور کن همه جوره امتحانش کردم نشد

الان همین مبیلن خوبه اسنس  لوسمنت کنویس  الیزکیتا رو هم امروز دیدم کاورش خوب بود ولی ا ...

كاور كدومش بهتر از همه س