2789

اقا بچه ی شیطون پسره

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره مال منم هیچ وانمیساد

براخودمم اصن نمیشه صدا قلبشو گوش بدی از بس میپره اینور اونور شیطن

عزیزم انومالی رفتی؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
براخودمم اصن نمیشه صدا قلبشو گوش بدی از بس میپره اینور اونور شیطن عزیزم انومالی رفتی؟

وای آره منم اونروز به زور پیداش کرد تا صدا قلبشو بذاره بعد برام گذاشت و دستگاه رو برداشت من پرسیدم گفتم چند بود عددش ؟ دوباره گذاشت عدد رو بفهمه مگه پیداش میکرد با هزار زور و... دوباره دیدش 😆

آره گلم من ۱۹ هفته و ۴ روز رفتم 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
همون دیگه چهار بار به فاصله نیم ساعت سن و کرد ولی بچه واینستاد

خخخ به توصیه کی اینهمه دلستر خوردی آخه 

همش قنده فایده ای هم نداره

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
وای آره منم اونروز به زور پیداش کرد تا صدا قلبشو بذاره بعد برام گذاشت و دستگاه رو برداشت من پرسیدم گ ...

خداروشکر گلم

شماهم رفتی انومالی؟

اره عزیز

گف پسره حداروشکر سالمم هست