2789
عنوان

آی یو ای

83 بازدید | 16 پست

سلام میشه مراحل و هزینه هاش رو بگید.صفر تا صدش رو لطفاً.دکتر خوب هم میشناسید معرفی کنید.ممنونم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

من خودم مشکلی نداشتم همسرم اسپرماش ضعیف بود

به اون قرص داد رو ۱۰ قاعدگی رفتم سونو برای روس ۱۳ امپول ها سی جی داد بعد ۲-۳ روز بعدش هم ای یو ای شدم روز اول دوم استراحت کامل بودم

روژای بعد هم فقط کار سبک میکردم

شب و روز هر ۱۲ ساعت باید شیاف بذاری

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوبار انجام دادم منفی شد

من برای بچه دوم می‌خوام.اعصاب اینکه بخوام اقدام کنم و موقع موعد استرس بگیرم رو ندارم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من خودم مشکلی نداشتم همسرم اسپرماش ضعیف بود به اون قرص داد رو ۱۰ قاعدگی رفتم سونو برای روس ۱۳ ام ...

عزیزم همسرت واریکوسل نداره ؟

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
من خودم مشکلی نداشتم همسرم اسپرماش ضعیف بود به اون قرص داد رو ۱۰ قاعدگی رفتم سونو برای روس ۱۳ ام ...

بسلامتی باردار شدی؟

خفیف گرید یک دکتر میگه تا ۶ ماه طبیعی باردار میشی 

اهان گرید یک مهم نیست ان شاا.... همین روزها مامان میشی قرص ژل رویال هم خیلی خوبه از داروخانه بگیر هم خودت بخور هم همسرت

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد