2777
2789
عنوان

پارگی رحم

2977 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها نتونستم تو عنوان وارد کنم لطفا باردارا نخونن

بچه ها میگم تا حالا شنیدین کسی تو بارداری رحمش پاره بشه امروز رفتم بیمارستان برای اینکه دکتر دوستمو ببینم و ی نامه بگیرم اورژانسی ببیندش .بعد همون لحظه ی خانوم اوردن بیهوش بود و میگفتن 4 قلو باردار بوده رحمش پاره شده سریع میخواستن ببرش اتاق عمل فضولیم گل کرد ی چند مین نشستم میگفتن بارداری قبلیش دو قلو بوده بچه هاش سالمن این یکی قرار بوده اسفند دنیا بیان که انگاری گفتن نمیمونن دیگه خیلی ناراحت شدم لطفا شمام دعا کنین چیزیش نشه.

کاربر قدیمی ام 😊

اره برا همین سزارینو میگن نهایت ۴ تا هر چند چهارمی با ریسکه

البته من ندیدم شنیدم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۴ قلو نه اینکه ۴ تا زایمان

😂قاطی کردم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز