خیر نزدیک ۷ ساله ک مطالعه کتابای زیادی داشتم و حرفای تموم اساتید جذب و متافیزیک هم گوش دادم ...اصلا جذب ینی ایمان ب خدا ینی اونچه ک میخوای از خدا طلب کن و ایمان ۱۰۰ درصد داشته باش ک به خواستت میرسونت و بعد رهاش کن و بهش فک نکن اگ ی درصد شک داشته باشی ب خواستت نمیرسی معنی همون توکل ب خدا رو داره و امام صادق هم گفته وقتی چیزی از خدا میخوای تصور کن آماده دم در برات مهیا شده من از وقتی جذب کار میکنم ایمانم ب خدا بیشتر شده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله یه نمونه اش این بود چندماه پیش تصادف کردم ماشین صفر مچاله شد بچه هامم تو ماشین بودن در کمال ناباوری ما هیچیمون نشد با اینکه ماشین از همه طرف مچاله شد اون ماشینو با هزارتا قسط و قرض خریده بودیم ولی نه من نه همسرم کوچکترین ناشکری نکردیم همش میگفتیم خدایا شکرت تازه همسرم کنار ماشین همون لحظه سجده شکر کرد بعد لاشه ماشینو فروختیم یه معامله انجام دادیم خداروشکر دوبرابر ضرری که کردیم جبران شد من میگم فقط به خاطر شکرگذاری بوده همین
ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند
بنظرم اگ رو شخص خاص کار نکنی بهتره چون هر فرد اراده و اختیارات خودش داره سلیقه خودش داره ممکنه تو ی فرکانس نباشین ولی کسایی زیادی هم دیدم ک رسیدن به شخص خاص