2777
2789
عنوان

خبرای خوب ومهمی در راهه

397 بازدید | 35 پست

دوستان نی نی سایتی سلام. از نظر ستاره شناسی تا 3 روز آینده به هیچ عنوان حتی ذره ای افکار منفی رو به ذهن خودتون راه ندید چون بالاترین سطح انرژی رو خواهیم داشت و انرژی های آسمانی نزدیک ترین به کره ی زمین میشن و حتی خیلی ها وارد زمین میشن. از شنیدن اخبار منفی، توجه به آلودگی هوا و مسائل غیر قابل خوشایند، دیدن سریال های منفی و غمناک و افکار منفی، غر زدن یا هرچیزی که حس بدی بهتون میده جدا خودداری کنید و فرکانس خودتون رو بالا نگهدارید. 

❤️🌱

سعی کنید رویا پردازی کنید، به آرزوهاتون فکر کنید، تجسم خلاق داشته باشید، آهنگ های شاد و مثبت گوش بدید، عروس خانم های آینده آهنگ بذارید و با آقا داماد تو خیالاتتون برقصید و نقش بازی کنید و خوشحالی کنید، تو این 3روز لبخند روی لب هاتون باشه تا میزان فرکانس و ادرنالینتون بالا و بالا باشه. 

💜🌱

یادتون نره هر میزان و هرنوع فرکانسی که الان به جهان هستی به خصوص در این 3 روز ارسال کنید زندگی حتمی 10 سال آینده شما رو رقم میزنه. 

پس حواستون باشه خلاصه

فقط_حس_عاااالی#  

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

❤❤❤❤❤❤چقد حس خوب ❤❤❤❤❤❤

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
چه جالب . میشه منبعتون رو بگید

از یکی از دوستان منتشر کردم ایشون گفتم توی کانال تلگرامی مربوط به ستاره شناسی دیدن

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
میشه پولم جدب کرد😐

همه چیز عزیزم هر چی که بخواهی

این صحبتا مربوط به چه زمینه ای هست؟

قانون جذب