2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میویم چاخان نداریم، بعدشم به همسر اجازه میدیم درحدمتعارف بادوستاش بگرده

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 

هیچی میگم چکار کردم ک شوهرم راستشو بهم نگفته میام ب رفتار خودم فکر می کنم ک چرا بهم اعنماد نداش ک راستشو بهم بگه..

مرد هم نیاز داره با دوستاش بره  مسافرت یا هرجای دیگخ ای

هیچی میگم چکار کردم ک شوهرم راستشو بهم نگفته میام ب رفتار خودم فکر می کنم ک چرا بهم اعنماد نداش ک را ...

👌👌 دور از شوخی همینطوره 💖

به معنای واقعی کلمه وقتی میام سایت خارج از این حالات نیست واکنشم       
هیچی میگم چکار کردم ک شوهرم راستشو بهم نگفته میام ب رفتار خودم فکر می کنم ک چرا بهم اعنماد نداش ک را ...

مردی حق داره با دوستاش بره تفریح و مسافرت که به زنش هم اجازه اینکارو بده .

نه اینکه به زنه بگه تو برو خونه بابات منم چندروز میرم پاتایا

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

اگه راستشو میگفت نمیذاشتم چون تازه عروس بودم منو جایی نبرده بعد با دوستاش بره شمااال

ن اومد تا چن روز اول هیچی نگو باهاش هم خوب باش 

بعد از چن روز وقتی نشستین ب حرف زدن بهش بگو هر وقت احتیاج داشتی با دوستات بری بیرون یا مسافرت دوست دارم ک بهم بگی و بری و اصلا نگران من نباش من یا میدم پیش مامانت یا مامان خودم ب روش هم نیار ک میدونی ...دیگه خودش متوجه میشه.