2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زخم واژن اونجوری ک تصور از زخم دارین نیس تغییر بافت دهانه رحم هست ک ممکنه بعلت عفونت طولانی مدت  یا...پیش بیاد بهتره توسط دکتر معاینه بشید  صفحه ماما سایت  رو‌پیشنهاد میدم بخونید تو‌اینستا گرام و پیج دکتر مهسا موسوی

بده باد ببره همونکه هستیو داد بزنش👻

خانمی بنظرم در اثر عفونت های مکرر ایجادمیشه!!اول دارو میدن اگه خوب نشد فریز میکنن. فریزش هم پنج دقیقه ست. فشار هوای سرد وارد رحم میکنن همین

خدایا هزار مرتبه شکرت   
زخم واژن اونجوری ک تصور از زخم دارین نیس تغییر بافت دهانه رحم هست ک ممکنه بعلت عفونت طولانی مدت &nbs ...

ممنون عزیزم 

معاینه شدم 

عفونت طولانی هم داشتم که درمان شد ولی این دونه ها نمیره ره 

حس میکنم همون موقه که قارچ داشتم و معاینه بد و دردناک بود زخم شده

خانمی بنظرم در اثر عفونت های مکرر ایجادمیشه!!اول دارو میدن اگه خوب نشد فریز میکنن. فریزش هم پنج دقیق ...

خیلی وقت عفونت داشتم محل نمیذاشتم حالا این دردسر درس شده دکتر سیفیکسیم داد خوردم ولی نرفت 

خیلی وقت عفونت داشتم محل نمیذاشتم حالا این دردسر درس شده دکتر سیفیکسیم داد خوردم ولی نرفت 

دونه هست؟؟زگیل نیست؟؟ اگه زخم هست . یه متخصص زنان خوب برو اونم اگه تشخیصش فریز بود فریز کن عزیزم

خدایا هزار مرتبه شکرت   
دونه هست؟؟زگیل نیست؟؟ اگه زخم هست . یه متخصص زنان خوب برو اونم اگه تشخیصش فریز بود فریز کن عزیزم

نه پیش دو تا زنان رفتم گفتن زگیل نیست 

واسه فریز پیش دکتر پوست برم یا زنان ؟

دردناکه وسوزش داری؟اگه اره پماداسکلوویروقرصش رودادن بهم خوب شدم من ناجوربودم توتاپیکامم هست،دوسه هفته ای درگیرش بودم بابتاردین وچراغ مطالعه هم بهترشدم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

عفونت شدیدداشتم به واژنمم سرایت کرده بود،باای یودی زخم رحم هم گرفته بودم همزمان فریزهم کرد واژنمم شستشو داد با ی درمون آبی رنگ

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
2790
2778
2791
2779
2792