2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم...

565 بازدید | 64 پست

سلام شوهرم و خواهرش با هم قهرن و این قضیه بین خودشونه و الان چندماهه هیچ رفت و آمدی باهم نداریم حتی تو روزایی ک خیلی حالم بد بود و تو این شهر جز اون کسی رو نداشتم و فقط یه کوچه باهام فاصله داشت بهم سر نمیزد

اما تا الان چندین بار بدون هماهنگی قبلی بچه هاشو فرستاده خونه ما تا خودش بره بیرون

به نظرتون چطور برخورد کنم؟ اینو هم بگم بچه هاش به شدت فضول هستن و یه حا بند نمیشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باز نکن درو واسه بچه هاش

بعدا بگو بیرون بودم

دو سه بار اینکارو کنی خودش متوجه میشه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
زنگ بزن دعواش کن ☹یا نامه بنویس بده دست بچه هاش ببرن بخونه عجب آدمایی پیدا میشنا

دفعه قبل ک اومد به دخترش گفتم به مامانت بگو من سرکار میرم اکثر روزا خونه نیستم قبل اینکه بیای زنگ بزنه نه اینکه تو رو بفرسته بیاد ولی بازم همون کارو کرد

راه حلات تو حلقم😂

مخصوصا قسمت نامه😂😂😂

خدا جونم خیلیامون حال دلمون خوب نیست خود هوامونو داشته باش و حالمونو خوب کن..الهی آمین رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...