2777
2789

سلام بچه ها اونایی که درشرف طلاقن وشوهرشون معتاده رواگه تواین سایت میشناسید منشن کنید

ممنون دوستان

@talla  

امضا ندارم انگشت میزنم☝

من اومدم چیز یاد بگیرم 👧

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماتودبیرستان چندتا دوس بودیم وباهم خوش یکی ازدوستام مثلااسمش مریم مادرشو توکوچیکیش ازدست داده بود ونامادری داشت بااینکه نامادریش ازخیای ازمادرهابهتربود ولی خب بالاخره اسمش روش بود نامادری

امضا ندارم انگشت میزنم☝

یه روز یکی دیگه ازدوستامون که اسمش زهره بود قرار بود بیاره دم مدرسه تا یکی ازهمکلاسیمون که اسمش مهنازبود روببینه که برن خاستگاری 

ولی عموی زهره ازمریم خوشش اومد و اونودید 

خلاصه اینا رفتن خاستگاری زهرا درکمال ناباوری بهش بعله داد😐

امضا ندارم انگشت میزنم☝

ازپسره بگم که به معنی واقعیه کلمه داغون بود قدکوتاه ،زشت سیاه یه ۱۰سالم ازمریم بزرگتربودماهممون موندیم این چجوری اونوقبول کرد ولی چیزی نگفتیم دیگه مخرم شده بودن مریم و زهره دیگه باهم فامیل شده بودن هرروزمیومدن ازدورهمی هاشون میگفتن که چقدربهشون خوش میگذره ماهم حسرت میخوردیم

امضا ندارم انگشت میزنم☝

مریم هم ازتعریف هاش میشدفهمیدکه پسره چقدردوسش داره منم میگفتم خداروشکر ازبچگی اگه خیلی سختی کشیده عوضش الان شوهرش دوسش داره اگه قیافه نداره ح اقل دوسش داره واقعاهم داشت خلاصه اینا عروسی کردن منومریم باهم صمیمی بودیم منم دعوت نکرد عروسی یه روززنگ زد گفت دیروز عروسیم بود😐

امضا ندارم انگشت میزنم☝

اون موقع منم ازدواج کرده بودم مریم میومدخونمون 

کلاحرف حرف مریم بود هرچی که مریم بگه همون بود شوهرش خیلی دوسش داشت مریم بعد۲سال تقریباحامله شد وقتی بچش به دنیااومد رفتم خونشون خونه بزرگ وخوبی بود

امضا ندارم انگشت میزنم☝

تااینکه پسرش ۲سالش شدیه روزاومدخونه ی ما یه چیزایی تعریف کرد که من شاخام دراومد گفت شوهرش معتادبوده که بهش نگفتن گفت تازه بایه نفرعقدم بوده دختره طلاق گرفته اونم بهم نگفته بودن گفتم ازکی فهمیدی میگفت ازهمون دوران عقد😐گفتم پس چرا ادامه دادی ؟گفت چیکارمیکردم برمیگشتم پیش بابام که بازاونهمه بهم گیربده نزاره نفس بکشم داودازادم میزاره هرکارولم بخادهرارایشی که بخام اصلاکاری نداره همه جامیگردونتم من بین بد وبدتر بدروانتخاب کردم 

دیگه تایه هفته من هنگ بودم که اینهمه مدت چطوربه من چیزی نگفته

امضا ندارم انگشت میزنم☝

چندین بار قهرکرده بودرفته بودخونه باباش چندبار شوهرشوکمپ فرستاده بود ولی ترک کن نبودبه محض بیرون اومدن بازشروع میکرد باباشم مزگفت که مریم طلاق بگیربیا امامریم میگفت نه بچموچیکارکنم نامادریم خودموقبول میکنه اما بچمونه

امضا ندارم انگشت میزنم☝

مهریه مریم ۲۰میلیون پول بودکه شده بود۵۰،۶۰ تومن

ویکی ازاین قهرکردن ها به پدرشوهرش ک۶ وضعش خوب بود گفته بود که اگه میخای برگردم یه کاغذبنویس که اگه باز کشید به من ۳۰تومن حقموبدی پدرشوهرش گفته بودندارم وفلان ۲۰ تومن نوشته بود حق طلاقم گرفته بود

امضا ندارم انگشت میزنم☝