2777
2789
عنوان

پسرم مریض شده...

236 بازدید | 8 پست

سلام خانوما پسرم سیزده ماهشه سرماخورده ناجور. دکتر و بیمارستانم بردم گفتن انفولانزا نیس خداروشکر ولی سرماخوردگی ویروسیه فقط تب داره که با استامبنوفن کنترل شده. دیروز فقط خابالو بودبخاطر داروها. ولی امروز به شدت بی قراره اصلا از بغلم بیرون نمیره.همش گریه میکنه.الان پی پی کرد سبز خیلی تیره و شل مثل قیر. نمیدونم چیکار کنم خطرناکه به نظرتون؟

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر مریضیشه 

اگر اسهالش زیاد شد دوباره ببر دکتر وگرنه بخاطر مریضی و داروست 

پسر منم هر وقت تب میکنه شکمش شل میشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
بخاطر مریضیشه  اگر اسهالش زیاد شد دوباره ببر دکتر وگرنه بخاطر مریضی و داروست  پسر ...

از دنگش ترسیدم چون اصلا چیزی نمیخوره نمیدونم چرا یهو اینقد تیره شد. فقط یبار بود اسهال حساب میشه؟

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7
از دنگش ترسیدم چون اصلا چیزی نمیخوره نمیدونم چرا یهو اینقد تیره شد. فقط یبار بود اسهال حساب میشه؟

نه عزیزم نترس 

نه اسهاله نه چیز نگران کننده‌ای 

اگر ادامه دار بود برو دکتر بهش مایعات زیاد بده

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))