2777
2789
عنوان

پلیس نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 39 پست
ن والا ن من فالگیرم ن سردرمیارم  و نه فال گرفتم تاحالا از کسی همشون چرت و پرت میگن شاید لابه ل ...

این همیشه تو بقیه تاپیکا فحش میده اینجا یه جور دیگه ست گول این رفتارشو نخورید 

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

خودتون ببینید به همه پریده واقعا واست متاسفم یه بار دیگه اسم منو بیاری کاربریتو با توجه به فحش ها و توهینایی که به من دادی تعلیق می کنم بی ادب پاتو تو کفش بزرگ تر از خودت نکن خیلی توهین کردی خیلی فقط یه بار دیگه اسم منو به اون دهن کثیفت بیاری تاپیک راجع بت میزنم همه حرفایی که گفتی مستقیم میگم بی ادب

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودتون ببینید به همه پریده واقعا واست متاسفم یه بار دیگه اسم منو بیاری کاربریتو با توجه به فحش ها و ...

انقدر پست هست که نفرین خانواده من میکنه جاسوسه خاک برسرش

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
انقدر پست هست که نفرین خانواده من میکنه جاسوسه خاک برسرش

بهتون گفتم اصلا بیماره مشکل داره کاربریا رو تعلیق می کنه بعدش میخنده خب این آدم روانی نیست؟من برای اون آدمهایی که تاپیکشون گزارش میزد حرف زدم امده راجع به من تاپیک زده...گزارش زدنت درسته؟تو برو توهین و فحاشی تو درست کن اینا اینجا ممنوع نیست؟ چطوری تا حالا این کاربریش تعلیق نشده...عزیزم تاپیک اخرمو ببین خودتم ناراحت نکن واقعا عقده داره

@نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_5 @نی_نی_یار_2 عزیزان به هیچ عنوان از فحاشی یک سری آدم مفلس که برای در آوردن یه قرون دوزار به جای کار حلال تصمیم میگیرن یک سری آدم گرفتار رو سرکیسه کنند ناراحت نمیشم اینها خودشون میدونند شما تعلیقشون میکنید در هر صورت اما ناراحت هستند که چرا کسی شماها رو خبر میکنه که زودتر تعلیق بشن و نتونستند مشتری بیشتری جلب کنند حال میکنم کیف میکنم خودتون هم بهتر میدونید که احتمال زیاد اینا کاربری دوم همون ترکیده هاست متاسفانه از یک چیز خوب مثل این سایت که سایت تبادل نظر هست هم میشه بهترین استفاده رو کرد اما اینا به راه کلاهبردار# ی روی میارن شک نکین لعنت و نفرین خدا تا ابد گریبانشون رو میگیره که از سادگی و بدبختی مردم سواستفاده میکنند

نه به خاطر من ب خاطر اینکه اینا تنبیه بشن و دیگه ریشه این نو کلاهبرداری ها از این سایت برچیده بشه 

دزد_نباشیم😒# دزدوحرومخور  نباشیم😂#

من میتونم این تاپیک رو قفل نکنم خودتون دستی دستی باعث تعلیق خودتون بشید اما چه کنم که من یک بانوی متشخص هستم بر خلاف بعضی ها در آخر معلوم شد حق با کی بوده همین کافیه

طلا با مفرق باید به فرقی کنه یا نه