2777
2789
عنوان

پلیس نی نی یار

272 بازدید | 39 پست

این کاربر @donyamariaa اعلام کردند بچه ها برای من گزارش بزنند کاربری من بترکه

فکر میکنم خودشون هم برای من گزارش زدن داشتند بقیه رو به این کار ترغیب میکردند که با گزارش من تاپیک ترکید

من تاپیک هایی که توش فالگیر معرفی بشه رو گزارش میکنم به این کار هم افتخار میکنم چون کار غیرقانونی هست نباید کسی تبلیغ فالگیری کنه تو این سایت یعنی فالگیری که سرکیسه کردن یه سری آدم از گرفتاری یه سری ادم سو استفاده میکنید اون بنده خدایی که میاد به فالگیری روی میاره از سرشکم سیری نیست از سرپولداری نیست اینا قرون قرون پول جمع میکنند که یکی به دادشون برسه حتما ی دردی دارن دیگه از سرناچاری دارن به فالگیر روی میارن یا برای بچه دار شدنه یا گشایش بخته یا یه شوهرشون شک دارن چه وجدانی دارید بعضیا

معمولا هم چند تا کاربری میسازید با یکی سوال میپرسید با یکی جواب میدید با دو تای دیگه طرفداری میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلیس نی نی یار جدیده؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من تا حالا برای هیچ کس گزارش نزدم حتی کسی که بهم توهین کرد اخلاق من این طوریه شما هم مثل من باشید چکار ملت دارید

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
تو جیکاره ای مردم عقل دارن

محترمانه صحبت کنید و خانمانه این نکته اول دوم اینکه کار غیرقانونی هست تو سایت خود نی نی یار ببینه تاپیک رو میترکونه پس من کاره ای نیستم کار درستی بود به گزارش زدن من نگاه نمی کردن هر چند من گارش هم نزدم فقط صداشون کردم

حرف شما صحیح ولی اونی که تو این دوره زمونه به فالگیر و رمال پول میده سزاشم همون گول خوردنه حداقل درس عبرت میشه براش

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

منم خیلی بدم میاد که هنوز که هنوزه فک می کنن می تونن براشون کاری کنن واقعا جای تاسف داره ولی از ترسم به نی نی یار گزارش نمیدم درسته قورتم میدن

نور بر تاریکی پیروز است🕊

کار تو کثیف تر از فالگیری هست همه عقل دارن خودشون تصمیم میگیرن جاسوسی و لو دادن کار پست و کثیفی هست به شما ربطی نداره چه کسب چه اعتقادی داره 

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
محترمانه صحبت کنید و خانمانه این نکته اول دوم اینکه کار غیرقانونی هست تو سایت خود نی نی یار ببینه تا ...

عجب😆الان مثلا خیلی باکلاسی!!!

نی نی یار همیشه حواسش هست شماخودتو اذیت نکن

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍
من تا حالا برای هیچ کس گزارش نزدم حتی کسی که بهم توهین کرد اخلاق من این طوریه شما هم مثل من باشید چک ...

منم اتفاقا گزارش نزدم فقط صداشون کردم کار غیر قانونی هست اگر کسی به من توهین کنه براش گزارش نمیزنم چون دو تا ادم هستیم با هم اختلاف سلیقه داریم اما بعضی چیزا غیرقانونی هست باید جلوش گرفته بشه حتی باید جلو کسی که آشغال رو زمین میریزه هم ایستاد چون شهر و محیط زیست مال همست این که دارن افکار عمومی رو مکدر میکنند 

من فقط وقتی پزشکی قبول شم به خودم افتخار میکنم سطح انتظاراتتو ببر بالا😂😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

عجب😆الان مثلا خیلی باکلاسی!!! نی نی یار همیشه حواسش هست شماخودتو اذیت نکن

الان بحث شما سر چی هست فالگیر هستید؟ به شما پورسانت میدن؟ فالگیرها براتون روزی داشتن؟ ب چه مناسبت به این شدت دارید ازشون دفاع میکنید انگار کنید قرص لاغری فروش هست هر دو به یه اندازه زیان میرسونند اون به بدن اسیب میرسونه این به ذهن