2777
2789
عنوان

بخدا دیگه خسته شدم

314 بازدید | 17 پست

شوهرم خیلی دروغ میگه کلا تو صحبت عامیانه ش ب من همش دروغ دروغ حتی دروغهای بی معنی مثلا خودشو خوش کنه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

یا از دروغاش تعریف کردی یا بی تفاوت بودی عادی شده براش

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی دروغ میگه اصلا عکس العمل نشون نده 

انگار صدا از دیوار اومد

به نظرم تنها راه تغییرش همینه

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

مثل داداش منه. از دروغای ریز میگه تاااا اونایی که آدم شاخ درمیاره! دیگه نمیدونیم چیکارش کنیم. بدبخت زن آینده اش  

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
راهی پیدا کردی ب منم بگوو

شمام گرفتار این معضلی مگه؟

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
مثل داداش منه. از دروغای ریز میگه تاااا اونایی که آدم شاخ درمیاره! دیگه نمیدونیم چیکارش کنیم. بدبخت ...

وای بخدا خیلی سخته خیلییییی 

اوووه تا دلت بخواد دیگه خستم کرده سر هر چیز بیخودی دروغ میگه دلم پره ازش 

منم الان دلم میخواد خفه ش کنم