2777
2789
عنوان

دوستی چند ساله

282 بازدید | 28 پست

سلام دوستان ، پنج ساله با ی نفر آشنا شدم ودر ارتباطیم هم دانشکده ای بودیم ، ایشون خیلی غیرتی و متعصب هستن ، من خیلی آزاد و مستقل بودم الان پنج شش ماهه غیر از یک بار در ماه ک بازار یا دوستم.ببینم هیچ‌جا نرفتم ، میگه هرجا میری یکی باید باهات باشه جامعه خرابه و اینا ، اوایل خیلی باهاش صحبت میکردم ک نباید اینجوری باشع طرز فکرش ولی دیدم واقعا خودش هم اذیت میشه کوتاه اومدم ،چیزی کم نذاشته از محبت و علاقه ، کلا خانواده ی همو کامل میشناسیم . برای خواستگاری هم همش میگه صبرکن کار کنم پولی داشته باشم ک بتونم هرچی بخوای فراهم کنم، الان ی هفته س همه ی این فکرا دلسردم کرده ،اما اون هوامو داره همش نگران میشه با عشق وعلاقه زنگ میزنه ،چیکار کنم ، افسرده شدم 😢تکدخترم و تنهااااا،خواهرانه راهنماییم کنیدممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این چیزایی که شما تعریف کردی غیرت و تعصب نیست. شکاکی و بددلیه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

راست میگه عزیزم جامعه واقعا فاسده . نگرانته .

قبول ندارم‌. این همه ادم بیرون از خونه ن مشکلی پیش نمیاد. یعنی چی چون از دید ما جامعه فاسده یکی دیگه رو حبس کنیم؟ 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خواهرانه بهم بزن وگرنه مثه من تو خونه حبس ابد میشی

منم اینطوریم شوهر شمام بددله؟؟

خدا جونم خیلیامون حال دلمون خوب نیست خود هوامونو داشته باش و حالمونو خوب کن..الهی آمین رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...

من خواهرانه میگم خودمم دقیقا توی دانشگاه بایکی اشناشدم و ۴سال دوستیم اونم همینو میگفت عاشق همم هستیم و هیچییی هم کم نذاشته برام یکم از مشکلات مالی میترسن مردا

اما من بهش گفتم من دیگه نمیتونم صبر کنم نمیگمم حتما منو انتخاب کن و بگیر فکراتو بکن اگر منو میخوای دیگه وقتشه یه حرکتی کنی

من خیلی دوسش دارم اما عاقل باش تاکی ادم پای کسی بمونه؟ و بلاتکلیف مشکل من واقعا بلاتکلیفی بود و ازطرفیم خانوادم 

الانم اومده خاستگاریم چن مدت دیگم نامزد میکنیم

توام باید بگی تکلیفمو معلوم کن

عزیزم خواهش میکنم منصرف بشو.شوهر منم اینجوریه البته ته به این شدت ولی خب خیلی اذیت شدم تا کمی بهتر شد.ولی الان بعد ۵ سال زندگی دیگه هیچ انگیزه ای برام نمونده الا دخترم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
قبول ندارم‌. این همه ادم بیرون از خونه ن مشکلی پیش نمیاد. یعنی چی چون از دید ما جامعه فاسده یکی دیگه ...

حبس که نه ولی خوب بهتره کسی بامون باشه . منظورم همیشه نیست . مثلا جاهای خاص . الان هیییییچ دختری در هییییچ جای ایران نمیتونه تنهایی بره پارک و مزاحمش نشن .

بیخیال بابا به دوس پسر مگه آدم انقدر رو میده؟

آخه انقد خودمو خودشو اذیت کرد و روانی کرد با فکرای غیرتی ک دیگه گفتم بشینم خونه آروم تریم ، واسه کار کلا مخالفه میگه فقط دولتی ، الان با فوق لیسانس نشستم ی گوشه خسته شدم