2777
2789
عنوان

چتونه؟

710 بازدید | 76 پست

روزی صد تا تاپیک میاد قرص یا دارو معرفی کنید واسه سقط. یکی عقده یکی شیر میده یکی توان مالی نداره یکی شوهرش خوب نیست. اینا دلایل سقطشونه. والا من خودم بچه ام 14 ماهش بود باردار شدم دو ماه بعد از شیر گرفتمش. الانم خیلی برام سخته بچه داری و حاملگی مخصوصا سرویکسم کمه استراحتیم. ولی یکبارم نگفتم کاش سقط میکردم به ازاش صد بار گفتم خودم و شوهرم باید حواسمونو  بیشتر جمع میکردیم. چطوری به سقط فکر میکنید؟ برام عجیبه؟ کافیه دوبار برید مطبای دکترا ببینید چند نفر چندین ساله در انتظار بچه ان. کافیه اونایی که بچه ناقص دارن، از پرورشگاه بچه میارن رو پای حرفشون بشینید. اگر انقدر براتون مهمه چرا جلوگیری نمیکنید؟ چرا برای خودتون عذاب وجدان و گناه میخرید. میدونم گاهی اوقات واقعا شرایط نگهداریش سخت میشه مثل خود من. ولی آخه سقط؟ نمی‌ترسید خدا عوضشو بده بهتون؟ 

دنیام بچه هام 🥰  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی برام عجیبه واقعا بی‌مسئولیتی بعضیا. درسته هرکس زندگی خودشو داره به کسیم ربطی نداره. ولی تو جامعه ما خیلی زیادذشده. جون خود مادر هم در خطر میفته با این کارا آخه

دنیام بچه هام 🥰  

وقتی واقعا شرایطشو ندارن و ناخواسته باردار میشن خوب سقط کنن بهتره تا بعدا هزار مشکل دیگه بوجود بیاد

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 
خیلی برام عجیبه واقعا بی‌مسئولیتی بعضیا. درسته هرکس زندگی خودشو داره به کسیم ربطی نداره. ولی تو جامع ...

صددرصد با شما موافقم 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
وقتی واقعا شرایطشو ندارن و ناخواسته باردار میشن خوب سقط کنن بهتره تا بعدا هزار مشکل دیگه بوجود بیاد

شایدم درسته. من چی بگم. هییچ جوره تو کتم نمیره بچه خودمو بکشم

دنیام بچه هام 🥰  
عزیزم من قصاوت نمیکنم اما از نظر شما سقط کار درستیه؟ 

کار درستی نیس خودم باشم سقط نمیکنم اما از شوهر عوضی و هرزه و معتاد بچه دار بشه یا تصمیم داره جدا بشه چاره نداره جز سقط

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
انقدر نشناخته ادمارو قضاوت نکن

عزیز دلم من قضاوت نمیکنم. من خودمم ناخواسته باردار شدم. فقط میگم سقط راهشه؟ چرا ادم نباید مسئولیت کار خودشو گردن بگیره؟ کشتن بچه را که حوبیه؟ 

دنیام بچه هام 🥰  
شایدم درسته. من چی بگم. هییچ جوره تو کتم نمیره بچه خودمو بکشم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹