2777
2789
الکی سر یه دعوا با پدرش  فوق العاده پسر مودب و متینی بود جنون یه لحظه اس خیلی از کسایی که خودک ...

خدابیامرزه ،خودم دوست ندارم حرفاشون داغونم کرده اخه یبارخودکشی کرده بودم میگم کاش اون سری مرده بودم کاش اصلاب دنیانمیومدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگر درست نمیشه طلاق بگیر .با مادرت نمیسازی کار کن خرجتو در بیار هر کدوم از اینا از خودکشی بهتره

اخه من توشهرکوچیک زندگی میکنم واجازه نمیدن پدر ومادرم جدابشم تنهازندگی کنم

😞😞😔عزیزم کاش همه مثل توبودن

تو خوب باش ناخوداگاه همه خوب میشن باهات 

نماز بخون توبه کن بخاطر فکر اشتباهت .آهنگ شاد گوش بره غمگین گوش نده به هیچ وجه 

واسه خودت هدف تعیین کن ک حرف دیگران و رفتار دیگران برات ارزشی نداشته باشه 

درس بخون 

باش عزیزم مرسی😫

گریه نکن بخند به خاطر فرصتی ک خدا هر روز بهت میده شاد باش و اطرافیانت رو شاد کن  فقط خودت میتونی زندگیتو تغییر بدی تو الان در بهترین سالها و روزای عمرت ب سر میبری لذب ببر ازش

آهنگ بذار واسه خودت ورزش کن برقص درس بخون خودتو سرگرم کن ایشالا ک دیگه به خودکشی فکر نکنی

اخه من توشهرکوچیک زندگی میکنم واجازه نمیدن پدر ومادرم جدابشم تنهازندگی کنم

ببین یکی از آشناهامون با دو تا بچه میخواست خودکشی کنه الان اونقدر شاد و پر انرژی حد نداره . روابط اجتماعی تو بالا ببر کتاب های خوب بخون کار کن . به خدا توکل کن خدا کمکت کنه 

گریه نکن بخند به خاطر فرصتی ک خدا هر روز بهت میده شاد باش و اطرافیانت رو شاد کن  فقط خودت میتون ...

مرسی عزیزم خیلی خوبی با حرفات آرامم کردی خدابهت آرامش بده 

ببین یکی از آشناهامون با دو تا بچه میخواست خودکشی کنه الان اونقدر شاد و پر انرژی حد نداره . روابط اج ...

خوشبحالش الان دلم میخوادبخوابم وقتی که بیدارمیشم همه چی درست بشه

فقط بخاطراذیت های مادرم ازدواج کردم بدترشدبهترکه نشد

ببین قدیما که کلا مادر شوهرا بد بودن پس همه باید خودکشی میکردن؟؟؟ یه همسایه داشتیم میگفت مادرش دور از جون به خاطر سرطان فوت کرده بعد اون موقع که مادرش مریض بوده این بنده خدا با مادرشوهرش زندگی میکرده و همسایه مادرش بود مادرشوهرش از بس بدجنس بوده اجازه نمیداده عروسش بره خونه مادرش که سرطان داشته و معلوم نبوده تا کی زنده میمونه‌.فکر نکن فقط تو مادرشوهرت بده 

ببین قدیما که کلا مادر شوهرا بد بودن پس همه باید خودکشی میکردن؟؟؟ یه همسایه داشتیم میگفت مادرش دور ا ...

الهی بمیرم چقدبدبودبخداخیلیاانسانیت ندارن 

الانم فقط ب این خاطرمیترسم خودکشی کنم که فردامامانم بیاد بگه آبرومونوبردی بابام از اونطرف ازاین رفتارش که پشیمون میشم