بچه ها من همه جام لاغره مخصوصا پاهام خیلییییی لاغره اصلا اهل غذاهای الکی و شیرینی و شکلات و این چیزا هم نیستم ولی به شدت شکمم بزرگه دور شکمم ۹۶ هست به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟
من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص دهم ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص دهم ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
من خودم هر روز مطالعه دارم در این زمینه ، اگه منبع دارین معرفی کنین ، همین کارا باعث چسبندگی روده و هزار تا مسئله بعدش میشه ، با سلامتی بقیه راحت بازی نکنیم
عزیزم لطططفا این بحثای غیرعلمی رو مطرح نکن من خودم هر روز مطالعه دارم در این زمینه ، اگه منبع ...
عه جدی من تویه سایت خوندم این مطلب و ،پس بستن شکم بند خوب نیس؟
خب خیلی از اطرافیام این شرایطو دارن ولی شکمشون بزرگ نیست
سلام، عزیزم، با یه دکتر تغذیه مشورت کن
واینو بدون که
بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹