2777
2789
عنوان

اثبات حس ششم

116 بازدید | 9 پست

https://digiato.com/article/2018/10/21/حس-ششم-چیست-و-آیا-دلیل-علمی-برای-اثبات-ا/

اين حس ششمي كه اخيرا مد شده تو سايت و برا فال و اين چيزا استفاده ميكنيد اينقدر پيچيده است كه هنوز دانشمندا نتونستن اثباتش كنن اونوقت شما به حس ششم كاربراي ني ني سايت اعتماد ميكنيد؟😂

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

خیلی  ها عزیزم  با مدیتیشن و ارام کردن ذهن حس ششم خودشون رو قوی میکنن و البته  با حس ششم قوی نمیتونی  یک راست  اینده رو بگی خیلی چیزهای کم وگرنه نه یک کسی که حس شم قوی داره نمیتونه پیشگویی دو عالمو  بکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا من خودم چند تا تایپیک زدم در این مورد بر سرگرمی میدونم دارن چرت میگن حس ششم نمیتونه آینده دور و پیش بینی کنه به هیچ وجه مخصوصا در مورد این که دو نفر به هم میرسن یا ن چون ذهنیت انسانا فرق میکنه حتی اونایی که دعا نویسن یا احصار انجام میدن حتی اگه کارشون عالی ام باشه نمیتونن چون جناام از آینده نمیتونن خبر بدن و دروغ میگن یه راه مطمعن هست که اونم علم جفره که هر کدوم از خونه هاش به یه نوعی خطر ناکه با این جدول میشه تا اخر دنیا هر اتفاقی که میخواد بیفته رو پیش گویی کنی این جدول مال حضرت علیه ایشون دوست زدن به جدول و روز قیامت و طهور حصرت مهدی رو از جدول حذف کردن

عاقا من فقط یکی بود پرسیدم نت کی وصل میشه ؟ گفت فردا ساعت ۴ بعدازظهر 

بعد همون فردایی ساعت ۴ نه ولی ۴ و نیم وصل شد   

چندبارم گفتم کاربرا پرسیدن کی هست ولی اصلا یادم نمیاد 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
خیلی  ها عزیزم  با مدیتیشن و ارام کردن ذهن حس ششم خودشون رو قوی میکنن و البته  با حس ...

درسته با حس شیشم نمیشه اینده رو بگی میتونی ظات آدما این که چه ظاتی دارن زیر اون چیزی که دارن میگن چی هست رو میشه حدس زد نمیشه گفت آینده رو پیش گویی کرد من خودم حس شیشم رو دارم چون تو یسری جریانا افتادم خود به خود برام ایجاد شد مثلا چند شب پیش برام خواستگار اومده بود پسره کلی از خودش تعریف میکرد ولی یه زیر نویس از جلوی چشم من رد میشد که این هم بد اخلاقه هم دست بزن داره