2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلش مزه دار نمیکنین؟یا یخ زداییش چطوریه که سفت نشه

من قبلش تو سیر و پیاز و زعفرون و ادویه یه نیم ساعت میخوابونم.آبلیمو رو هم وقتی میخوام سوخاری کنم همون لحظه میزنم.چون اگه زود بزنی سفت میشه.

میگو رو اول با آب لیمو سیر رنده شده زردچوبه فلفل سیاه و قرمز و پیاز  و نمک بذار شب تا صبح بمونه 

بعد اول بزن توی آرد معمولی 

بعد تخم مرغ 

بعد پودر سوخاری پانکو 

میتونی این مراحلو یکبار دیگه هم تکرار کنی 

خدایا خودت مواظبش باش
به به چه خوشمزست مشخصه.با اون موادی که گفتین وطوری میپزین؟

آره گلم وقتی پوسشو جداکردیم ورگ گیری میکنی،باچاقو میگو رواز کمرش جوری که جدانشه نصف میکنی،یعنی پهن میشه واینطوری مغز پخت میشه،بعد موادی رو که شامل دستور بالا هست درست میکنی ومیگوهارو نیم ساعت توش میزاری ،روغن زیار روداغ میکنی،میگوهارو یکی یکی از تومواد درمیاری جوری که موادهم بهش هست میزاری توروغن،ترد وخوشمزه میشه،فقط میزان دقیق موادروهمسرم درست میکنه چون یه مدت به خاطر شغل پدرش جنوب زندگی کرده بلده،موادش کشدار میشه وتقریبا غلیظه وشل نیست

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
آره گلم وقتی پوسشو جداکردیم ورگ گیری میکنی،باچاقو میگو رواز کمرش جوری که جدانشه نصف میکنی،یعنی پهن م ...

وای ممنون ازت امشب اگه شد درست کنم با دستورت مشهصه خیلی خوشمزست

وای ممنون ازت امشب اگه شد درست کنم با دستورت مشهصه خیلی خوشمزست

قابلتو نداشت،هرکس خورده دوست داشته،حتی پسرام که کوچیکن عاشق جمعه ها ومیگوی پدرشون،انشاالله که شماهم خوشتون بیاد ونوش جان کنید💖

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲