2777
2789
عنوان

راز زندگی (همه بخونید)

217 بازدید | 9 پست

اینو بدونید  همه آدم های روی زمین مشکلات دارن هیچ کس مطلقا صددرصد خوشبخت نیست حتی اگ رریس جمهور باشه..

شماهااا چه صب تا شب خوشحال باشید چه صب تا گریه کنید هیچ کسی دلش براتون نمیسوزه با گریه و غصه خوردن هیچ چیزی درست نمیشه این دنیا هم دلش براتون نمیسوزه حتی اگ بزنید خودتون رو بکشید.... سرنوشت و اتفاقاتی ک قراره بیفته میفته ما هیچ کنترلی روش نداریمم. کاش اینو بفهمید ک توی بعضی اتفاقات اصلا دست ما نیست.... فقط بخدا اعتماد کنید و پیش برید تحمل کنید  و پیش برید بالاخره یروزی همه چی تموم میشه چه خوب چ بد... عمر میگذره زود

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

چقدر قشنگ بود.. 

ولی ی چیزی گاهی اوقات دست ما نیست.. 

مسائل خودش به آدم غلبه میشند.. 

در مقابل سختی ها هم چون جزیره ای باش که دریا هم با تمام قدرت و عظمتش نمی تواند سر اورا زیر آب کند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چه منطق منفعلانه ایه قرار بود همه اینجوری فکر کنند که الان همه تو غار بودیم /:

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.

مرسی خیلی حالم خوب شد😍

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
همبن اتفاقایی ک میگی دست ما نیست خستم کرده دارم میبرم دیگ هرروز فکر خودکشیم فقط فکر نامزدمم ک اگ ب ...

من خودم الان وسط باتلاقم و همه راهارو امتحان کردم  تمام تلاشمو برای نجات از مشکلات دارم میکنم ک حداقل شرمنده خودم و خدا نشم.. بگم خدایا خودت شاهد بودی من چقدر تلاش کردممم دیگ وقتی نشد حتما ی مصلحتیه

راس میگی ولی چیکار میشه کرد,وقتی ادم حالش بد باشه دیگه بده

بعضی اتفاقات واقعا دست ما نیس..هرکااریم کنی درست نمیشن فقط باید بپذیریم همین