2777
2789
عنوان

بارداری

75 بازدید | 11 پست

سلام خانوما

من شنیدم که بعضیا علائم بارداری رو ندارن کلا تو علائم متفاوتن

اقدام به بارداری نداشتم ولی یه رابطه محافظت نشده داشتم که اونم دو روز بعد از اتمام پریود بود .تقریبا ۴ ۵ روز پیش زیر دلم یه درد و گرفتگی خیلی شدید داشت که تو هیچ حالتی اروم نمی شد تقریبا ۲۰ دقیقه اینا طول کشید خیلی ام گرسنه ام میشه در حالی که کلا ادم کم غذایی بودم الان یه حالت تهوع خفیف دارم و بزاق دهنمم زیاد شده 

بیبی چک نزدم چون تا پریودم ۵ ۶ روز مونده به نظر تون احتمال بارداری هست ؟

هر رابطه محافظت نشده ایی،احتمال بارداری داره

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عضویتت مبارک😒😒😒😒

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
اره پنجاه پنجاه بودنش ادمو به شک میندازه 

خب چاره ایی جز صبر نیست

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
منتظر بچه نیستم ولی خب هر چی خدا بخواد دیگه 

انشاالله خیر باشه ،هرچی از تخمک گذاری دور باشی احتمال کمتره اما بخش اساسی هم همسرته اگه اسپرمش قوی باشه تا هفت روز توی بدنت زنده میمونه

انشاالله خیر باشه ،هرچی از تخمک گذاری دور باشی احتمال کمتره اما بخش اساسی هم همسرته اگه اسپرمش قوی ب ...

اره واسه همین که میگن تا هفت روز زنده می مونه تو بدن اولین علائمو من به بارداری نسبت دادم