2777
2789
من داداشم ۳۵ سالشه رشتش حقوق

اگر بخاد میتونه آیلتس بگیره مینیمم 5/5 تا 6 اگر هم نمیتونه کاندیشنال شرطی میتونه بره برای کورس زبان سنت بد نیس البته اگر 1تا 3 سال سابقه کار داره که توجیهش کنه

برای اسپانسرشیپ اول باید سرپرست خانواده اقدام کنه بعد بهش اجازه میدن همسر و فرزند زیر 18 سالشو ببره

پس یعنی اول باید یکی بره اونجا بعد میتونه اقامت بگیره واسه بقیه اعضای خانواده ؟ 

بعد چقدر طول میکشه ؟ مثلا سرپرست خانواده رفت بعد چندماه میتونه ویزا بفرسته برای خانواده اش ؟ 

موضوع دیگه اینه که کانادا چه افرادی رو اولویت قرار میده برای رفتن ؟ چون میگن کانادا جدیدا خیلی ریجکت میکنه اگه کسی پول کافی داشته باشه میتونه در اولویت باشه ؟

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس یعنی اول باید یکی بره اونجا بعد میتونه اقامت بگیره واسه بقیه اعضای خانواده ؟  بعد چقدر طول ...

همیشه کانادا توجیه مالی براش جزو الویت ها بوده عزیزم به شایعات دامن نزنید هرکسی رزومه ی خاصی نداشته باشه ریجکت میکنه 

کورس زبان چیه؟؟ یکی از اشناهای ما با مدرک زبان انگلیسیش اقامت گرفت البته هلند

بله اما خب بعضی کشورهای عمدتا سخت اقامت از طریق کورس زبان رو ارائه میدن سوئد و هلند استثناست

همیشه کانادا توجیه مالی براش جزو الویت ها بوده عزیزم به شایعات دامن نزنید هرکسی رزومه ی خاصی نداشته ...

کسی که میره اونجا چقدر طول میکشه تا برای بقیه اعضای خانواده درخواست بفرسته ؟ 

باید اونجا صبر کنه تا اقامت دایم بگیره بعد درخواست بده

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
کسی که میره اونجا چقدر طول میکشه تا برای بقیه اعضای خانواده درخواست بفرسته ؟  باید اونجا صبر ک ...

نه نیازی نیست حتما اقامت دائم دریافت بشه بعداز مدت بین 6 ماه تا یسکال که درآمدزایی کنه میتونه

ببینید یک تا دوسال که کورس زبان انگلیسی بخونید اگر خواستید میتونید برید اپلای کنید برای دانشگاه اگر ...

ببخشیدمن رفتم اون صفحه روخوندم وباتوضیحاتی هم که شمادادین بازم زیادمتوجه نشدم چجوریه؟😐کورس زبان چجوریه؟یعنی میری اونجازبان میخونی بعدبهت اقامت میدن؟یااینکه باداشتن مدرک لیسانس وسی وسه سال اگه مدرک آیلتس داشته باشی میتونی ویزای تحصیلی بگیری اونجا؟میشه توضیح بدین بیشتر🙏

ببخشیدمن رفتم اون صفحه روخوندم وباتوضیحاتی هم که شمادادین بازم زیادمتوجه نشدم چجوریه؟😐کورس زبان چجو ...

با مشاورینشون تماس بگیرید بهت بگن تا کامل براتون باز بشه