2777
2789
اخه تازه خریدم و شرایط فروشش رو ندارم اصلا

هیچی دیگه... 

تازه شدیم مث هم 

موقع استفاده از ظرف و ظروف مواظب باش قبلش آب بکش

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره چندشم میشه خسته شدم هی قبل غذا ظرفبشور بعد غذا ظرف بشور

سخته بخدا 😥

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

ممکنه کل ساختمون درگیرش باشه.باید با مدیر ساختمون صحبت کنید و اگر اونا هم مشکل سوسک دارن برین از سم فروشیا سم مخصوص بگیرین و همه ی اهالی ساختمون دم غروب همه به طور همزمان سم رو توی چاه های خونه خالی کنن و موتورخونه هم باید سم پاشی بشه

در انتظار گودو

منم مشکل تورو داشتم سوسک کش زدم اسپرش پودر ریختم پماد احما زدم و در حرکت اخر یه نوع جوهر نمک بسیار قوی گرفتم ک بوش واقعا کشنده بود ریختم تا توچاه حموم تا شب نشُستم خودم رفتم خونه مادرم وقتی برگشتم کاشی حموم به فنا رفته بود😐و این لوله ی زیر ظرفشویی رو عوض کردم الان یه دونه ام سوسک نیس درحالی ک ما تازه اومده بودیم تو خونه پررررربود حتی یه بار یکیشم اومد رو دستم ک من روانی شدم واقعا 😑😐😐😣اینم بگم تا ۱۰ روز ک سوسکا کم نشدن خونا رو جاروبرقی نکشیدم چون مییگن میتونه تو جاروبرقی تخم گزاری کنه حتی ظرفامم تا ۱۰ روز از کارتون درنیاوردم گفتم سوسک میره روشون بعدن چندشم میشه 😣

من تازه اسباب کشی کردم بعد اینکه وسایل رو چیدم متوجه شدم    

باز واسه شما چاره داره.من به جاریم میگم یا بهش برمیخوره یا دایورت میکنه😣😣

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

خب دیه سم نزن داری مقاومشون میکنی تنها کاری که میشه از دست سوسک های المانی خلاص شد اینه که کلی سم کامن بیشتر جاها بزنی و در و پنجره رو باز کنی و خودتون حدود ۲۴ ساعت از خونه برید تا خونه یخ بزنه بزنه از سرما هرچی هم گرمایشی دارید خاموش کنید مث بخاری و سماور و ابگرمکن ما اینکارا کردیم و خداروشکر نسلشون بردچیده شد 😃