2777
2789

از جاهایی ک سم میفروشن یه نوع سمه بگیر داخل شیشه شبیه شیشه شربته اونا رو دوبار مصرف کنید ب کل نابود میشن

میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم  ی صلوات بفرستید 🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو بریزی از بین میرن 

خونه قبلی ما همینجوری سوسک کوچیک داشت ۳ روز پشت هم مواد ریختیم و تو این چندروز همه شون مردن

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

ببین از کجا میان 

خونه ما از دور شیلنگ تخلیه لباسشویی ک یکم باز بود میومدن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

خونتو عوض کن تنها راه

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

یه پماد هست از عطاری میگیری مث خمیره بزار جاهایی ک رد میشن هیچ خطری هم نداره واسه آدما بعد اونا میرم میخورن میمیرن.سم پاشی نکن چون مقطعی هست و تخم هارو از بین نمیبره

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
ببین از کجا میان  خونه ما از دور شیلنگ تخلیه لباسشویی ک یکم باز بود میومدن

خونه ما از سینک میومد.از خونه جاری شلختم میاد😭😭😭

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

من تازه عروس اومدم تو این خونم شوهرم پارسال قبل عروسی تا کاشی سرامیک و کلید پریز کابینت و کمد دیواری هارو همشو عوض کرد ی بنایی حسابی چقدر سم پاچی کرد سوسک همچنان با من هم خونه هستن چقدر خودم کامن زدم اما هییییچییی 

بهش گفتم خونه رو بذار واسه فروش

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
عه نمیدونستم خمیریش هم هست

آره.عالیه.مارفته بودیم خونه جدید سوسک ریز داشت.گذاشتیم ۱۰ سال اونجا بودیم حتی یکی هم نبود.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی