2777
2789
عنوان

دخترم 😊

238 بازدید | 21 پست

موقعه ایی ک چیزی میخوابخورم ناهارو واین چیزا اینقد گریه میکنه ومیخواد ک عدامیشه ب کوفتم 😐

براش سوپ درست میکنم بی نمک وادویه تفش میکنه بیرون😶

ولی ازعداما قاشق قاشق میخوره 

شش ماهشه چکارش کنم دیونم کرده شکمو لوس

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

از غذای خودتون بدید

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

اگه غذای خودتون به دهنش زدی معلومه نمیخوره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

دیگه این خانم کوچولو طعم غذای خودتونو چشیده لب به اون سوپ بی مزه نمیزنه 

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
یه ذره نمیشه نمک بزنی  خب معلومه تفش میکنه

مگه نمیگن بده 😢چکارش کنم الان داشتم کیک میخوردم اینقد پاهاشوکوبند ب زمین ودهنشو بهم زد وگریه کرد ونگاه دهنم کرد نصفشودادم بهش خورد دوتا دندونم داره با دندونش انگشت خودشو گاز گرفت و دادش درومد😆

تفاوت مزه رو فهمیده دیگه منم باشم اون سوپ بی مزه رو تف میکنم خو😁😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

مگه نمیگن بده 😢چکارش کنم الان داشتم کیک میخوردم اینقد پاهاشوکوبند ب زمین ودهنشو بهم زد وگریه کرد ون ...

ن باید مثل غداهای خودمون پر ادویه باشه ن اینقدر بی مزه که بچه نخوره دیگه یکم نمک لازمه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز